Reducere!

Filrtru separator de amalgam

1,230.00lei 850.00lei

Informatii despre produs:

Model: DD2011

Producător: DDShg Solutions

Stare: Nou

Cartus filtrant separator amalgam

DESCRIERE PRODUS:
Separator de amalgam pentru cabinete si clinici dentare, în concordanță cu noile Directive Europene, începând din Ianuarie 2019: folosirea, depozitarea și distrugerea produselor care conțin mercur în orice zona va fi interzisă, inclusiv sectorul stomatologic.
Prin eliminarea acumulării de mercur din liniile de aspirare de la scaunul dentar la sistemul central de aspirare, ajuta la scaderea costurilor de curătare a respectivelor linii și la protejarea mediului inconjurător, mercurul fiind una din cele mai periculoase substante.
Separator amalgam compatibil cu toate sistemele de aspirație cu vacuum central umed sau uscat.
Fabricat de DDShgSolutions in SUA
CARACTERISTICI:
 • Proiectat pentru o montare, intreținere și înlocuire ușoară, respectând normele de poluare în vigoare.
 • Se poate monta pe sisteme de aspirație centrala umeda sau uscata cu separator, în ultimul caz locația instalării va fi înainte de separator.
 • Se recomanda înlocuirea o data pe an.
 • Depaseste standardul de 95% rata de retentie al mercurului la filtrare
 • Fără componente electronice
 • Ultracompact, ușor de montat, întreținut și schimbat
 • Instalare orizontală sau verticală
 • Tip de instalatie: adaptabil lateral de unit sau în interior
 • Orientare: vertical sau orizontal
 • Accesorii: racorduri pentru diferite tipuri de tubulatură

CERTIFICAT CE CONFORM NORMELOR EUROPENE

SPECIFICATII TEHNICE:
 • Obligatoriu din Ianuarie 2019
 • Dimensiuni: 25.5 cm x 10.2 cm (diam x lungime)
 • Eficiența de separare maximă: 99.9%
 • Performanța medie în separare >99.6%
 • Certificare si acreditare: EN ISO 11143:2008

Informații suplimentare

Greutate 62 kg
Dimensiuni 90 × 40 × 70 cm
Color

sample

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Cumpărătorul poate solicita returul produselor achiziţionate din magazinul online dentequip.ro în urmatoarele situaţii:

 • Produsele sunt neconforme cu specificațiile de pe site. În situatia în care cumpărătorul, la momentul primirii coletului, apreciază că produsul primit nu respectă specificațiile de pe site, contactează Vânzătorul în vederea clarificării aspectelor sesizate, întrucât, în conformitate cu Termenii și Condițiile site-ului, descrierea produselor poate fi incompletă din motive legate de spațiu și/sau structura informației. În cazul în care se constată o vadita neconformitate cu specificațiile prevăzute pe site, Cumparatorul este obligat să semnaleze neconformitatea în termen de maxim 24 de ore, acesta putând opta pentru înlocuirea cu un alt produs sau pentru rambursarea integrala a sumei achitate.
 • Produsele s-au livrat eronat de catre Vânzător. În cazul livrării unui alt produs sau în altă cantitate, trebuie sa semnalați incidentul Vânzătorului în maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.
 • Produsele se dovedesc nefuncționale în primele 48 de ore de la recepția lor (două zile lucrătoare).Cumpărătorul poate reclama acest lucru în termen de maxim 48 de ore de la data recepției și poate solicita returnarea produsului în vederea înlocuirii cu un produs nou. Dacă produsul nu mai este pe stoc, Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.
Nu se acceptă returul produselor consumabile desigilate. Indiferent de situație, procedura de returnare a produselor presupune înștiințarea Vânzătorului înaintea trimiterii produsului, printr-un mesaj care să descrie cauza returului, trimis la adresa de e-mail [email protected] La trimiterea coletului, Cumpărătorul poate utiliza următorul model de etichetă retur : Formular model. Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, însoțite de toate accesoriile și documentele primite la livrarea produselor. Returul va fi refuzat în cazul deteriorării produselor sau a constatării de către Vânzător a stării de nevandabilitate a acestora. Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de Vânzător, pe adresa punctului de lucru din Timisoara, Str. Aries Nr.3, demisol Cumparatorul poate opta pentru rambursarea integrala a contravalorii sau pentru înlocuirea cu un alt produs. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs mai scump, Cumpărătorul va achita diferența de preț, respectiv dacă valoarea produsului înlocuitor va fi mai mică, va primi rambursarea parțială corespunzătoare. Toate costurile de retur și transport vor fi suportate de Vânzător