Separator de amalgam decantor

2,499.00lei

Informatii despre produs:

Model: DD2011

Producător: DDShg Solutions

Stare: Nou

Disponibil pentru precomandă

Separator amalgam decantor

DESCRIERE PRODUS:
Separator de amalgam pentru cabinete și clinici dentare, în concordanță cu noile Directive Europene, începand din Ianuarie 2019: folosirea, depozitarea și distrugerea produselor care conțin mercur în orice zonă va fi interzisă, inclusiv sectorul stomatologic.
Prin eliminarea acumulării de mercur din liniile de aspirare de la scaunul dentar la sistemul central de aspirare, ajută la scaderea costurilor de curatare a respectivelor linii și la protejarea mediului inconjurător, mercurul fiind una din cele mai periculoase substanțe.
Cartus separator de amalgam compatibil cu toate sistemele de aspiratie cu vacuum central umed sau uscat.
Fabricat in UK
CARACTERISTICI:
 • Certificat TUV, conform standardului BS EN ISO 11143
 • Proiectat pentru o montare, intreținere și înlocuire ușoară, respectând normele de poluare în vigoare
 • Filtrul de amalgam al separatorului poate fi înlocuit
 • Costul de intreținere prin înlocuirea cartușului este de numai 40 de euro!
 • Depașeste standardul de 95% rata de retenție al mercurului la filtrare
 • Fără componente electronice
 • Ultracompact, ușor de montat, întreținut și schimbat
 • Tip de instalație: adaptabil lateral de unit
 • Insoțit de accesorii: 2 metri de furtun,conectori universali pentru țevi de evacuare de 2 x 1 ¼ inch, 4 cleme pentru furtunuri, 2 adaptoare
SPECIFICAȚII TEHNICE:
 • Obligatoriu din Ianuarie 2019
 • Dimensiuni: 25 cm x 29 cm (diam x inaltime)
 • Performanța medie in separare >96.6%
 • Certificare și acreditare: BS EN ISO 11143:2008

Informații suplimentare

Greutate 62 kg
Dimensiuni 90 × 40 × 70 cm
Color

sample

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Cumpărătorul poate solicita returul produselor achiziţionate din magazinul online dentequip.ro în urmatoarele situaţii:

 • Produsele sunt neconforme cu specificațiile de pe site. În situatia în care cumpărătorul, la momentul primirii coletului, apreciază că produsul primit nu respectă specificațiile de pe site, contactează Vânzătorul în vederea clarificării aspectelor sesizate, întrucât, în conformitate cu Termenii și Condițiile site-ului, descrierea produselor poate fi incompletă din motive legate de spațiu și/sau structura informației. În cazul în care se constată o vadita neconformitate cu specificațiile prevăzute pe site, Cumparatorul este obligat să semnaleze neconformitatea în termen de maxim 24 de ore, acesta putând opta pentru înlocuirea cu un alt produs sau pentru rambursarea integrala a sumei achitate.
 • Produsele s-au livrat eronat de catre Vânzător. În cazul livrării unui alt produs sau în altă cantitate, trebuie sa semnalați incidentul Vânzătorului în maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.
 • Produsele se dovedesc nefuncționale în primele 48 de ore de la recepția lor (două zile lucrătoare).Cumpărătorul poate reclama acest lucru în termen de maxim 48 de ore de la data recepției și poate solicita returnarea produsului în vederea înlocuirii cu un produs nou. Dacă produsul nu mai este pe stoc, Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.
Nu se acceptă returul produselor consumabile desigilate. Indiferent de situație, procedura de returnare a produselor presupune înștiințarea Vânzătorului înaintea trimiterii produsului, printr-un mesaj care să descrie cauza returului, trimis la adresa de e-mail [email protected] La trimiterea coletului, Cumpărătorul poate utiliza următorul model de etichetă retur : Formular model. Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, însoțite de toate accesoriile și documentele primite la livrarea produselor. Returul va fi refuzat în cazul deteriorării produselor sau a constatării de către Vânzător a stării de nevandabilitate a acestora. Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de Vânzător, pe adresa punctului de lucru din Timisoara, Str. Aries Nr.3, demisol Cumparatorul poate opta pentru rambursarea integrala a contravalorii sau pentru înlocuirea cu un alt produs. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs mai scump, Cumpărătorul va achita diferența de preț, respectiv dacă valoarea produsului înlocuitor va fi mai mică, va primi rambursarea parțială corespunzătoare. Toate costurile de retur și transport vor fi suportate de Vânzător