Reducere!

Apex Locator Dentaport Root ZX Morita

5,245.00lei 4,949.00lei

Informatii despre produs:
Model: Dentaport Root ZX

Producător: Morita

Garanție: 24 luni

Stare: Nou

Cod Produs: MAP-DPZX Categorii: , Etichetă:

Apex Locator Dentaport Root ZX Morita

DESCRIERE PRODUS:

Cel mai bine vândut apex locator din lume, Root ZX a atins apogeul acurateții și siguranței pacientilor. Inventat în anul 1992, a fost primul dispozitiv capabil sa lucreze pe canale ude. Display-ul acestuia este mare și foarte ușor de citit. Bara de măsurare existentă pe ecran corespunde exact cu senzația tactilă din momentul introducerii acului pe canal.

CERTIFICAT CE CONFORM NORMELOR EUROPENE

Măsurători extrem de precise

DentaPort Root ZX ofera măsurători extrem de precise, indiferent de soluția existentă în interiorul canalului.

 

Dispaly color generos

DentaPort Root ZX excelează prin ecranul său color LCD de dimensiuni mari și structura clară a acestuia – cu bare de măsurare clare și un contrast ridicat. Prin acestea, se poate afla poziția exactă a acului în interiorul canalului.

 

Semnale acustice pentru o mai bună siguranță 

În momentul în care acul ajunge la apex sau este foarte aproape de acesta, este emis un semnal sonor pentru a-i facilita medicului mișcarea în interiorul canalului.

 

Fără revenire la “”zero”” – gata imediat de utilizare 

Nu este necesar să reveniti la “”zero”” pentru măsurarea altui canal.

 

Carcasă ușoară și foarte rezistentă

Materialul ales si designul acestuia asigură o rezistență mărită, permițând o utilizare indelungata fără a fi necesară înlocuirea acesteia în urma dezinfecției repetate, a utilizării multiple, în condiții optime de manipulare. Greutatea mică a aparatului, permite o utilizare simplă a acesteia.

 

Auto-calibrare

Funcție disponibilă pentru cea mai mare precizie – chiar și prin schimbarea condițiilor canalului.

 

Posibilitatea de upgrade cu DentaPort TriAuto OTR

Puteți face upgrade-ul apex locatorului cu modulul endo DentaPort TriAuto OTR, astfel puteți măsura, prepara și polimeriza (piesa optională) cu ajutorul aceluiasi aparat. În cazul în care dețineți deja un apex locator DentaPort ZX, puteți achiziționa ca upgrade doar partea de motor.

.      

 

CARACTERISTICI:
 • Suport pentru ac foarte ușor
 • Calibrare automată
 • Indicator baterie
 • Funcție de închidere automată
SPECIFICAȚII TEHNICE:
 • Alimentare: 3 baterii 1.5 V AA 0.2 V
 • Display: Display color LCD
 • Dimensiune: 105 mm x 105 mm x H 105 mm
 • Greutate: Aprox. 370 g

Modulul endo cu functie OTR

Ca un upgrade opțional, puteți achiziționa modulul endo cu funcție OTR.

Acesta glisează foarte ușor în partea din spate a apex locatorului. Pe lângă caracteristicile modulul endo anterior, include funcția OTR (Optimum Torque Reverse) – piesa efectuează o mișcare reciprocă- la depășirea nivelului de torque setat, acul face o mișcare de 180 grade înainte și 90 grade înapoi.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Cumpărătorul poate solicita returul produselor achiziţionate din magazinul online dentequip.ro în urmatoarele situaţii:

 • Produsele sunt neconforme cu specificațiile de pe site. În situatia în care cumpărătorul, la momentul primirii coletului, apreciază că produsul primit nu respectă specificațiile de pe site, contactează Vânzătorul în vederea clarificării aspectelor sesizate, întrucât, în conformitate cu Termenii și Condițiile site-ului, descrierea produselor poate fi incompletă din motive legate de spațiu și/sau structura informației. În cazul în care se constată o vadita neconformitate cu specificațiile prevăzute pe site, Cumparatorul este obligat să semnaleze neconformitatea în termen de maxim 24 de ore, acesta putând opta pentru înlocuirea cu un alt produs sau pentru rambursarea integrala a sumei achitate.
 • Produsele s-au livrat eronat de catre Vânzător. În cazul livrării unui alt produs sau în altă cantitate, trebuie sa semnalați incidentul Vânzătorului în maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.
 • Produsele se dovedesc nefuncționale în primele 48 de ore de la recepția lor (două zile lucrătoare).Cumpărătorul poate reclama acest lucru în termen de maxim 48 de ore de la data recepției și poate solicita returnarea produsului în vederea înlocuirii cu un produs nou. Dacă produsul nu mai este pe stoc, Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.
Nu se acceptă returul produselor consumabile desigilate. Indiferent de situație, procedura de returnare a produselor presupune înștiințarea Vânzătorului înaintea trimiterii produsului, printr-un mesaj care să descrie cauza returului, trimis la adresa de e-mail [email protected] La trimiterea coletului, Cumpărătorul poate utiliza următorul model de etichetă retur : Formular model. Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, însoțite de toate accesoriile și documentele primite la livrarea produselor. Returul va fi refuzat în cazul deteriorării produselor sau a constatării de către Vânzător a stării de nevandabilitate a acestora. Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de Vânzător, pe adresa punctului de lucru din Timisoara, Str. Aries Nr.3, demisol Cumparatorul poate opta pentru rambursarea integrala a contravalorii sau pentru înlocuirea cu un alt produs. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs mai scump, Cumpărătorul va achita diferența de preț, respectiv dacă valoarea produsului înlocuitor va fi mai mică, va primi rambursarea parțială corespunzătoare. Toate costurile de retur și transport vor fi suportate de Vânzător