Reducere!

Microscop Endodontic C-Clear 2 Coxo

42,000.00lei 34,990.00lei

Informatii despre produs:

Model: C-Clear 2

Producător: Coxo

Garanție: 24 luni

Stare: Nou

Cod Produs: AME-AM4-1 Categorii: , , Etichetă:

Microscop endodontic chirurgical C-Clear 2 Coxo

 

DESCRIERE PRODUS

CERTIFICAT CE CONFORM NORMELOR EUROPENE

Descarca brosura microscop C-Clear Coxo

CARACTERISTICI:
 • Lentilă optică apocromatică, antireflectivă.
 • Înclinare ultraflexibilă 0 – 180° a tubului binocular – pentru confort maxim, f170mm
 • 5 trepte de magnificaţie, trepte zoom: 3.5x, 5x, 8x, 12.8x, 20x
 • Lentile cu distanța focală variabilă: 200-300 mm
 • Oculare 12.5X cu dioptrie ajustabilă: +6/-6 ce permite utilizarea miroscopului cu sau fără ochelari.
 • Iluminare LED , ajustabilă între  30.000lux și 50.000 lux
 • Filtru portocaliu (protecţie împotriva fotopolimerizării compozitului)
 • Distanţa interpupilară ajustabilă între 55 – 75 mm
 • Suport de perete, tavan sau masă disponibile opţional (standard: suport roţi)
 • Beam splitter și adaptor pentru aparat foto
 • Camera DSRL Canon EOS750
 • Monitor Full HD, 60 FPS
 • Pedală ce permite cu ușurință capturarea de imagini în timpul actului chirurgical

Informații suplimentare

Greutate 65 kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Cumpărătorul poate solicita returul produselor achiziţionate din magazinul online dentequip.ro în urmatoarele situaţii:

 • Produsele sunt neconforme cu specificațiile de pe site. În situatia în care cumpărătorul, la momentul primirii coletului, apreciază că produsul primit nu respectă specificațiile de pe site, contactează Vânzătorul în vederea clarificării aspectelor sesizate, întrucât, în conformitate cu Termenii și Condițiile site-ului, descrierea produselor poate fi incompletă din motive legate de spațiu și/sau structura informației. În cazul în care se constată o vadita neconformitate cu specificațiile prevăzute pe site, Cumparatorul este obligat să semnaleze neconformitatea în termen de maxim 24 de ore, acesta putând opta pentru înlocuirea cu un alt produs sau pentru rambursarea integrala a sumei achitate.
 • Produsele s-au livrat eronat de catre Vânzător. În cazul livrării unui alt produs sau în altă cantitate, trebuie sa semnalați incidentul Vânzătorului în maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.
 • Produsele se dovedesc nefuncționale în primele 48 de ore de la recepția lor (două zile lucrătoare).Cumpărătorul poate reclama acest lucru în termen de maxim 48 de ore de la data recepției și poate solicita returnarea produsului în vederea înlocuirii cu un produs nou. Dacă produsul nu mai este pe stoc, Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.
Nu se acceptă returul produselor consumabile desigilate. Indiferent de situație, procedura de returnare a produselor presupune înștiințarea Vânzătorului înaintea trimiterii produsului, printr-un mesaj care să descrie cauza returului, trimis la adresa de e-mail [email protected] La trimiterea coletului, Cumpărătorul poate utiliza următorul model de etichetă retur : Formular model. Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, însoțite de toate accesoriile și documentele primite la livrarea produselor. Returul va fi refuzat în cazul deteriorării produselor sau a constatării de către Vânzător a stării de nevandabilitate a acestora. Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de Vânzător, pe adresa punctului de lucru din Timisoara, Str. Aries Nr.3, demisol Cumparatorul poate opta pentru rambursarea integrala a contravalorii sau pentru înlocuirea cu un alt produs. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs mai scump, Cumpărătorul va achita diferența de preț, respectiv dacă valoarea produsului înlocuitor va fi mai mică, va primi rambursarea parțială corespunzătoare. Toate costurile de retur și transport vor fi suportate de Vânzător