International Shipping all over Europe GLS & DHL
0
0.00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Microscop Endodontic C-Clear 1 Coxo

Informatii despre produs:

Model: C-Clear 1

Producător: Coxo

Garanție: 24 luni

Stare: Nou

36,800.00 lei

Disponibil pentru precomandă

Credit module tbi bank 3.4.0

1930.36 Lei x 24 rate

SKU: AME-AM4-1-1 Categorii: , Etichete: , ,
Descriere
Informații
Service & Garanție
Retur
Documentatie

Microscop endodontic chirurgical C-Clear 1 Coxo

DESCRIERE PRODUS

Microscopul endodontic C-Clear 1 de la COXO este un dispozitiv de înaltă performanță, special conceput pentru a îmbunătăți vizibilitatea și precizia în procedurile endodontice și alte intervenții stomatologice complexe. Echipat cu optică avansată și un design ergonomic, acest microscop facilitează tratamentele detaliate și complexe, contribuind la succesul intervențiilor și la satisfacția pacientului.

Caracteristici principale:

 • Optică de înaltă calitate:
  • Lentile performante: Oferă o claritate excelentă și o imagine detaliată, permițând stomatologilor să observe și cele mai fine detalii ale structurii dentare.
  • Mărire variabilă: Permite ajustarea nivelului de mărire pentru a se adapta la diferitele etape ale tratamentului endodontic, asigurând flexibilitate și control optim.
 • Iluminare integrată:
  • Iluminare LED puternică: Asigură o lumină puternică și uniformă pe câmpul de lucru, eliminând umbrele și îmbunătățind vizibilitatea în zonele greu accesibile.
  • Lumină rece: Reduce riscul de încălzire a țesuturilor, oferind confort maxim pacientului și protecție împotriva arsurilor.
 • Design ergonomic și ajustabil:
  • Braț articulat flexibil: Permite ajustarea ușoară a poziției microscopului, asigurând confort și reducând oboseala utilizatorului în timpul procedurilor prelungite.
  • Confort pentru utilizator: Designul ergonomic al ocularului și al piesei de mână asigură un confort sporit pentru stomatolog, reducând stresul și tensiunea musculară.
 • Funcții avansate:
  • Documentare și înregistrare: Microscopul este compatibil cu diverse dispozitive de înregistrare video și foto, facilitând documentarea procedurilor și educația pacienților.
  • Compatibilitate universală: Se integrează ușor cu majoritatea echipamentelor stomatologice, oferind versatilitate și ușurință în utilizare.
 • Construcție robustă:
  • Materiale durabile: Fabricat din materiale de înaltă calitate, microscopul C-Clear 1 este durabil și rezistent la uzură, asigurând longevitate și performanțe constante.
  • Stabilitate excelentă: Designul stabil al bazei și al brațului de susținere garantează o utilizare sigură și precisă.

Beneficii:

 • Precizie excepțională: Optica avansată și iluminarea LED asigură o vizibilitate clară și detaliată, permițând stomatologilor să efectueze proceduri endodontice cu precizie maximă.
 • Confort și ergonomie: Designul ergonomic și ajustabil al microscopului reduce oboseala utilizatorului și îmbunătățește confortul în timpul utilizării prelungite, oferind o experiență pozitivă pentru stomatolog.
 • Eficiență operațională: Mărirea variabilă și brațul flexibil permit adaptarea rapidă la diferitele etape ale procedurilor, economisind timp și optimizând rezultatele tratamentului.
 • Versatilitate și compatibilitate: Opțiunile de documentare și compatibilitatea universală fac microscopul ușor de integrat în orice cabinet stomatologic, oferind flexibilitate pentru diverse aplicații clinice.
 • Durabilitate și fiabilitate: Materialele de înaltă calitate și construcția robustă garantează o utilizare îndelungată și performanțe constante, reducând costurile de întreținere și înlocuire.

Microscopul endodontic C-Clear 1 de la COXO este un instrument esențial pentru orice cabinet stomatologic specializat în endodonție, oferind performanțe superioare, precizie și confort în utilizare, contribuind astfel la succesul tratamentelor dentare și la satisfacția pacienților.

În conformitate cu noile reglementări ANMDM cumpărătorul este obligat să pună la dispoziția organelor de control ale ANMDM Certificatele CE, declarația de conformitate al fiecărui dispozitiv medical în parte împreună cu avizul vânzătorului de unde a achiziționat produsul.

CERTIFICAT CE CONFORM NORMELOR EUROPENE

Microscopul este dotat cu lentile fabricate de SCHOTT. O companie multinațională germană deținuta de Grupul Carl Zeiss specializată în fabricarea de lentile de cea mai buna calitate

CARACTERISTICI:
 • Lentilă optică apocromatică, antireflectivă.
 • Înclinare ultraflexibilă 0 – 180° a tubului binocular – pentru confort maxim, f=170mm
 • 5 trepte de magnificaţie, trepte zoom: 3.5x, 5x, 8x, 12.8x, 20x
 • Lentile cu distanța focală: 250 mm
 • Oculare 12.5X cu dioptrie ajustabila: +6/-6 ce permite utilizarea miroscopului fara ochelari.
 • Iluminare LED , ajustabilă între  30.000lux și 50.000 lux
 • Filtru portocaliu și incolor
 • Distanţa interpupilară ajustabilă între 55 – 75 mm
 • Suport de perete, tavan sau masă disponibile opţional (standard: suport roţi)

Informații suplimentare

Greutate65 kg

Ghid trimitere echipament pentru remediere în garanție/service:

Dacă aveți certitudinea că echipamentul dvs. se încadrează în condițiile și perioada de acordare a garanției:

1. Îl puteți expedia cu o descriere a defectului, la adresa:
DENTAL EQUIPMENT STORE S.R.L.Str. Dafinului, nr.5Timișoara, în atenția departamentului Garanție/Service, prin intermediul curierului Fan Courier.
Puteți apela DENTEQUIP la numerele de telefon 0770 713 820/0772 047 330/0725 724 858 și solicita preluarea coletului de la adresa dumneavoastră, costul transportului fiind suportat de DENTAL EQUPMENT STORE S.R.L, menționând că este un echipament pentru care solicitați acordarea garanției.
Pentru evitarea eventualelor probleme privind despăgubirea coletelor deteriorate pe transport, vă recomandăm asigurarea coletelor la valorea din factura de achiziție. Vă rugăm să ambalați corespunzător echipamentul.

2. Il puteți preda personal, către Departamentul Service/Garanții, de luni până vineri, între orele 9:30 și 18.:30,
Puteți verifica dacă produsul face sau nu obiectul garanției si beneficiaza de suport pentru expediere, prin intermediul formularului de contact sau la adresa [email protected].

ATENTIE: În cazul în care solicitarea de acordare a garanției este nejustificată (produs funcțional), solicitantul va achita taxele de transport tur-retur pentru produse și eventuale costuri de diagnosticare (stabilite de către Departamentul Service/Garanții).

Returnarea Produselor

CUMPĂRĂTORUL POATE SOLICITA RETURUL PRODUSELOR ACHIZIŢIONATE DIN MAGAZINUL ONLINE DENTEQUIP.RO ÎN URMATOARELE SITUAŢII:

 • Produsele sunt neconforme cu specificațiile de pe site. În situatia în care cumpărătorul, la momentul primirii coletului, apreciază că produsul primit nu respectă specificațiile de pe site, contactează Vânzătorul în vederea clarificării aspectelor sesizate, întrucât, în conformitate cu Termenii și Condițiile site-ului, descrierea produselor poate fi incompletă din motive legate de spațiu și/sau structura informației. În cazul în care se constată o vadita neconformitate cu specificațiile prevăzute pe site, Cumparatorul este obligat să semnaleze neconformitatea în termen de maxim 24 de ore, acesta putând opta pentru înlocuirea cu un alt produs sau pentru rambursarea integrala a sumei achitate.
 • Produsele s-au livrat eronat de catre Vânzător. În cazul livrării unui alt produs sau în altă cantitate, trebuie sa semnalați incidentul Vânzătorului în maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.
 • Produsele se dovedesc nefuncționale în primele 48 de ore de la recepția lor (două zile lucrătoare).Cumpărătorul poate reclama acest lucru în termen de maxim 48 de ore de la data recepției și poate solicita returnarea produsului în vederea înlocuirii cu un produs nou. Dacă produsul nu mai este pe stoc, Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.

Nu se acceptă returul produselor consumabile desigilate. Indiferent de situație, procedura de returnare a produselor presupune înștiințarea Vânzătorului înaintea trimiterii produsului, printr-un mesaj care să descrie cauza returului, trimis la adresa de e-mail [email protected]

La trimiterea coletului, Cumpărătorul poate utiliza următorul model de etichetă retur : Formular model.

Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, însoțite de toate accesoriile și documentele primite la livrarea produselor. Returul va fi refuzat în cazul deteriorării produselor sau a constatării de către Vânzător a stării de nevandabilitate a acestora. Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de Vânzător, pe adresa punctului de lucru din Timisoara, Str.Dafinului nr.5.

Cumparatorul poate opta pentru rambursarea integrala a contravalorii sau pentru înlocuirea cu un alt produs.

Dacă se agreează înlocuirea cu un produs mai scump, Cumpărătorul va achita diferența de preț, respectiv dacă valoarea produsului înlocuitor va fi mai mică, va primi rambursarea parțială corespunzătoare.

Toate costurile de retur și transport vor fi suportate de Vânzător.

În conformitate cu noile reglementări ANMDM cumpărătorul este obligat să pună la dispoziția organelor de control ale ANMDM Certificatele CE, declarația de conformitate al fiecărui dispozitiv medical în parte împreună cu avizul vânzătorului de unde a achiziționat produsul.
Descarcă documentația aici: https://dentequip.ro/documentatie/

© 2023 Dental Equipment Store SRL
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram