International Shipping all over Europe GLS & DHL
0
0.00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Reduceri!

Piesa Contraunghi cu multiplicare 1:5 si fibra optica, racire externa, C7-5S COXO

Informatii despre produs:

Model: C7-5S

Producător: COXO

Garanție: 12 luni

Stare: Nou

Prețul inițial a fost: 2,130.00 lei.Prețul curent este: 1,780.00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

445.93 Lei x 4 rate

Descriere
Informații
Service & Garanție
Retur
Documentatie

Piesă Contraunghi cu multiplicare 1:5 și fibră optică, răcire externă, C7-5S COXO

DESCRIERE PRODUS: 

Piesa contraunghi C7-5S de la COXO, echipată cu multiplicare 1:5, fibră optică și răcire externă, este un instrument de înaltă performanță destinat utilizării în diverse proceduri stomatologice ce necesită turații mari. Aceasta combină tehnologia de ultimă generație cu un design ergonomic pentru a oferi eficiență, precizie și confort maxim în utilizare.

Caracteristici principale:

 • Multiplicare 1:5:
  • Turații ridicate: Multiplicarea 1:5 permite atingerea unor turații foarte mari, esențiale pentru procedurile care necesită viteze mari de rotație și precizie înaltă.
  • Performanță superioară: Oferă o performanță constantă și fiabilă, reducând timpul necesar pentru fiecare procedură.
 • Tehnologie cu fibră optică:
  • Iluminare: Fibră optică de înaltă calitate care transmite lumină albă, puternică și uniformă, asigurând o vizibilitate excelentă în cavitatea orală.
  • Vizibilitate superioară: Lumina de înaltă intensitate permite o vizualizare detaliată, îmbunătățind calitatea intervențiilor stomatologice.
 • Sistem de răcire externă:
  • Răcire eficientă: Asigură o răcire eficientă a zonei de lucru, prevenind supraîncălzirea și asigurând confortul pacientului.
  • Control precis al răcirii: Permite ajustarea fluxului de apă pentru a se adapta la nevoile specifice ale procedurii.
 • Design ergonomic:
  • Mâner confortabil: Designul ergonomic asigură o prindere sigură și confortabilă, reducând oboseala mâinii în timpul utilizării prelungite.
  • Construcție robustă: Fabricată din materiale durabile, rezistente la uzură și coroziune, garantând o durată lungă de viață.
 • Ușor de întreținut:
  • Compatibilitate autoclavabilă: Piesa de mână poate fi sterilizată în autoclav, asigurând respectarea normelor stricte de igienă și siguranță.
  • Materiale de înaltă calitate: Fabricată din materiale care asigură durabilitate și întreținere ușoară.

Beneficii:

 • Eficiență și precizie: Multiplicarea 1:5 și iluminarea permit realizarea rapidă și precisă a procedurilor stomatologice.
 • Confort pentru utilizator: Designul ergonomic și mânerul confortabil reduc oboseala mâinii, îmbunătățind experiența utilizatorului.
 • Iluminare superioară: Fibră optică integrată oferă o vizibilitate clară și detaliată, esențială pentru procedurile de precizie.
 • Durabilitate și fiabilitate: Materialele de înaltă calitate și construcția robustă garantează o utilizare îndelungată și performanță constantă.
 • Igienă și siguranță: Compatibilitatea autoclavabilă asigură respectarea standardelor stricte de igienă și siguranță.
 • Versatilitate: Ideală pentru o gamă largă de proceduri stomatologice care necesită turații mari și precizie, de la obturații la tratamente complexe și intervenții chirurgicale.

În conformitate cu noile reglementări ANMDM cumpărătorul este obligat să pună la dispoziția organelor de control ale ANMDM Certificatele CE, declarația de conformitate al fiecărui dispozitiv medical în parte împreună cu avizul vânzătorului de unde a achiziționat produsul.

COXO Dental este o firmă de renume cu o experiență de peste 12 ani în fabricarea de turbine și piese de mână cu un raport calitate preț excelent.

Pentru ca lumina să funcționeze este necesar ca micromotorul pe care se atașează contraunghiul să fie dotat cu fibră optică.

Garanție 12  luni pentru defecțiuni de material, pentru rotor, rulmenți, garnituri și pensă.

CERTIFICARE ISO ȘI CE CONFORM NORMELOR EUROPENE

CARACTERISTICI:
 • Fibră optică , luminozitatea îmbunătățită cu până la 100%
 • Pensă push button
 • Pentru freze cu diametrul de ø1.6 (pentru turbină)
 • Spray de apă: răcire externă
 • Sistem anti-retracție, revenind astfel infecțiile încrucișate
 • Design îmbunătățit pentru a evita supraîncălzirea rotorului
SPECIFICATII TEHNICE:
 • Multiplicarea vitezei de 5 ori
 • Viteză de rotație: 200.000 rmp
 • Spray de aer/apă din 4 direcții


Informații suplimentare

Greutate0.2 kg

Ghid trimitere echipament pentru remediere în garanție/service:

Dacă aveți certitudinea că echipamentul dvs. se încadrează în condițiile și perioada de acordare a garanției:

1. Îl puteți expedia cu o descriere a defectului, la adresa:
DENTAL EQUIPMENT STORE S.R.L.Str. Dafinului, nr.5Timișoara, în atenția departamentului Garanție/Service, prin intermediul curierului Fan Courier.
Puteți apela DENTEQUIP la numerele de telefon 0770 713 820/0772 047 330/0725 724 858 și solicita preluarea coletului de la adresa dumneavoastră, costul transportului fiind suportat de DENTAL EQUPMENT STORE S.R.L, menționând că este un echipament pentru care solicitați acordarea garanției.
Pentru evitarea eventualelor probleme privind despăgubirea coletelor deteriorate pe transport, vă recomandăm asigurarea coletelor la valorea din factura de achiziție. Vă rugăm să ambalați corespunzător echipamentul.

2. Il puteți preda personal, către Departamentul Service/Garanții, de luni până vineri, între orele 9:30 și 18.:30,
Puteți verifica dacă produsul face sau nu obiectul garanției si beneficiaza de suport pentru expediere, prin intermediul formularului de contact sau la adresa [email protected].

ATENTIE: În cazul în care solicitarea de acordare a garanției este nejustificată (produs funcțional), solicitantul va achita taxele de transport tur-retur pentru produse și eventuale costuri de diagnosticare (stabilite de către Departamentul Service/Garanții).

Returnarea Produselor

CUMPĂRĂTORUL POATE SOLICITA RETURUL PRODUSELOR ACHIZIŢIONATE DIN MAGAZINUL ONLINE DENTEQUIP.RO ÎN URMATOARELE SITUAŢII:

 • Produsele sunt neconforme cu specificațiile de pe site. În situatia în care cumpărătorul, la momentul primirii coletului, apreciază că produsul primit nu respectă specificațiile de pe site, contactează Vânzătorul în vederea clarificării aspectelor sesizate, întrucât, în conformitate cu Termenii și Condițiile site-ului, descrierea produselor poate fi incompletă din motive legate de spațiu și/sau structura informației. În cazul în care se constată o vadita neconformitate cu specificațiile prevăzute pe site, Cumparatorul este obligat să semnaleze neconformitatea în termen de maxim 24 de ore, acesta putând opta pentru înlocuirea cu un alt produs sau pentru rambursarea integrala a sumei achitate.
 • Produsele s-au livrat eronat de catre Vânzător. În cazul livrării unui alt produs sau în altă cantitate, trebuie sa semnalați incidentul Vânzătorului în maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.
 • Produsele se dovedesc nefuncționale în primele 48 de ore de la recepția lor (două zile lucrătoare).Cumpărătorul poate reclama acest lucru în termen de maxim 48 de ore de la data recepției și poate solicita returnarea produsului în vederea înlocuirii cu un produs nou. Dacă produsul nu mai este pe stoc, Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.

Nu se acceptă returul produselor consumabile desigilate. Indiferent de situație, procedura de returnare a produselor presupune înștiințarea Vânzătorului înaintea trimiterii produsului, printr-un mesaj care să descrie cauza returului, trimis la adresa de e-mail [email protected]

La trimiterea coletului, Cumpărătorul poate utiliza următorul model de etichetă retur : Formular model.

Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, însoțite de toate accesoriile și documentele primite la livrarea produselor. Returul va fi refuzat în cazul deteriorării produselor sau a constatării de către Vânzător a stării de nevandabilitate a acestora. Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de Vânzător, pe adresa punctului de lucru din Timisoara, Str.Dafinului nr.5.

Cumparatorul poate opta pentru rambursarea integrala a contravalorii sau pentru înlocuirea cu un alt produs.

Dacă se agreează înlocuirea cu un produs mai scump, Cumpărătorul va achita diferența de preț, respectiv dacă valoarea produsului înlocuitor va fi mai mică, va primi rambursarea parțială corespunzătoare.

Toate costurile de retur și transport vor fi suportate de Vânzător.

În conformitate cu noile reglementări ANMDM cumpărătorul este obligat să pună la dispoziția organelor de control ale ANMDM Certificatele CE, declarația de conformitate al fiecărui dispozitiv medical în parte împreună cu avizul vânzătorului de unde a achiziționat produsul.
Descarcă documentația aici: https://dentequip.ro/documentatie/

© 2023 Dental Equipment Store SRL
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram