International Shipping all over Europe GLS & DHL
0
0.00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Scaun medic H6A, Crem Soft

Model: Scaun medic A

Producător: Anle AOL

Garanție: 12 luni

Stare: Nou

750.00 lei

Stoc epuizat

SKU: SCN-AH-CREM Categorie: Etichete: ,
Descriere
Informații
Service & Garanție
Retur
Documentatie

Scaun medic pentru unit dentar model H6A (soft)

Scaunul medic H6A, Crem Soft, este conceput pentru a oferi un confort și suport optim medicilor și personalului medical în timpul procedurilor prelungite. Cu un design ergonomic și materiale de înaltă calitate, acest scaun este ideal pentru utilizarea în cabinetele stomatologice, clinicile medicale și laboratoarele care necesită un echipament fiabil și confortabil pentru profesioniștii din domeniul sănătății.

Caracteristici principale:

 • Design ergonomic:
  • Suport lombar ajustabil: Oferă un suport adecvat pentru zona lombară, ajutând la menținerea unei posturi corecte și prevenind durerile de spate.
  • Șezut confortabil: Fabricat din materiale de înaltă calitate, șezutul este moale și confortabil, asigurând un confort maxim pe durata întregii zile de lucru.
 • Ajustabilitate completă:
  • Înălțime reglabilă: Permite ajustarea înălțimii scaunului pentru a se adapta diferitelor înălțimi de lucru, asigurând o poziție confortabilă și ergonomică.
  • Spătar ajustabil: Spătarul poate fi reglat în înclinare pentru a oferi suport optim în diverse poziții de lucru.
 • Materiale de înaltă calitate:
  • Tapiserie rezistentă: Fabricată din material moale și durabil, tapiseria este ușor de curățat și întreținut, asigurând o durată lungă de viață și un aspect îngrijit.
  • Cadru robust: Construcția solidă a cadrului garantează durabilitate și suport pe termen lung.
 • Mobilitate și stabilitate:
  • Bază cu rotițe: Baza scaunului este echipată cu rotițe de înaltă calitate, care permit o mobilitate ușoară și flexibilă în jurul zonei de lucru, fără a compromite stabilitatea.
  • Rotițe silențioase: Asigură o deplasare lină și silențioasă, protejând suprafețele podelei și oferind un mediu de lucru liniștit.

Beneficii:

 • Confort pe termen lung: Designul ergonomic și materialele de înaltă calitate asigură confortul utilizatorului pe durata întregii zile, reducând oboseala și disconfortul asociate cu utilizarea prelungită.
 • Postură corectă: Suportul lombar ajustabil și spătarul reglabil ajută la menținerea unei posturi corecte, prevenind durerile de spate și alte probleme musculo-scheletice.
 • Flexibilitate în utilizare: Ajustările multiple permit personalizarea scaunului pentru a se potrivi nevoilor individuale ale fiecărui utilizator, asigurând o poziție ergonomică optimă.
 • Durabilitate și întreținere facilă: Materialele de înaltă calitate și construcția robustă garantează o utilizare îndelungată, iar tapiseria rezistentă este ușor de curățat și întreținut.
 • Mobilitate și eficiență: Baza cu rotițe permite deplasarea ușoară și flexibilă în jurul zonei de lucru, îmbunătățind eficiența și productivitatea.

Scaunul medic H6A, Crem Soft, este un element esențial pentru orice cabinet stomatologic sau medical, oferind confort și suport optim pentru utilizatori, contribuind astfel la îmbunătățirea calității serviciilor și a experienței pacienților.

În conformitate cu noile reglementări ANMDM cumpărătorul este obligat să pună la dispoziția organelor de control ale ANMDM Certificatele CE, declarația de conformitate al fiecărui dispozitiv medical în parte împreună cu avizul vânzătorului de unde a achiziționat produsul.

Design revizuit în 2018.

Tapițerie în diverse culori.

Picioare metalice.

Este ergonomic și reglabil pe înălțime.

Ajută la reducerea stresului si a oboselii.

 

Ghid trimitere echipament pentru remediere în garanție/service:

Dacă aveți certitudinea că echipamentul dvs. se încadrează în condițiile și perioada de acordare a garanției:

1. Îl puteți expedia cu o descriere a defectului, la adresa:
DENTAL EQUIPMENT STORE S.R.L.Str. Dafinului, nr.5Timișoara, în atenția departamentului Garanție/Service, prin intermediul curierului Fan Courier.
Puteți apela DENTEQUIP la numerele de telefon 0770 713 820/0772 047 330/0725 724 858 și solicita preluarea coletului de la adresa dumneavoastră, costul transportului fiind suportat de DENTAL EQUPMENT STORE S.R.L, menționând că este un echipament pentru care solicitați acordarea garanției.
Pentru evitarea eventualelor probleme privind despăgubirea coletelor deteriorate pe transport, vă recomandăm asigurarea coletelor la valorea din factura de achiziție. Vă rugăm să ambalați corespunzător echipamentul.

2. Il puteți preda personal, către Departamentul Service/Garanții, de luni până vineri, între orele 9:30 și 18.:30,
Puteți verifica dacă produsul face sau nu obiectul garanției si beneficiaza de suport pentru expediere, prin intermediul formularului de contact sau la adresa [email protected].

ATENTIE: În cazul în care solicitarea de acordare a garanției este nejustificată (produs funcțional), solicitantul va achita taxele de transport tur-retur pentru produse și eventuale costuri de diagnosticare (stabilite de către Departamentul Service/Garanții).

Returnarea Produselor

CUMPĂRĂTORUL POATE SOLICITA RETURUL PRODUSELOR ACHIZIŢIONATE DIN MAGAZINUL ONLINE DENTEQUIP.RO ÎN URMATOARELE SITUAŢII:

 • Produsele sunt neconforme cu specificațiile de pe site. În situatia în care cumpărătorul, la momentul primirii coletului, apreciază că produsul primit nu respectă specificațiile de pe site, contactează Vânzătorul în vederea clarificării aspectelor sesizate, întrucât, în conformitate cu Termenii și Condițiile site-ului, descrierea produselor poate fi incompletă din motive legate de spațiu și/sau structura informației. În cazul în care se constată o vadita neconformitate cu specificațiile prevăzute pe site, Cumparatorul este obligat să semnaleze neconformitatea în termen de maxim 24 de ore, acesta putând opta pentru înlocuirea cu un alt produs sau pentru rambursarea integrala a sumei achitate.
 • Produsele s-au livrat eronat de catre Vânzător. În cazul livrării unui alt produs sau în altă cantitate, trebuie sa semnalați incidentul Vânzătorului în maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.
 • Produsele se dovedesc nefuncționale în primele 48 de ore de la recepția lor (două zile lucrătoare).Cumpărătorul poate reclama acest lucru în termen de maxim 48 de ore de la data recepției și poate solicita returnarea produsului în vederea înlocuirii cu un produs nou. Dacă produsul nu mai este pe stoc, Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.

Nu se acceptă returul produselor consumabile desigilate. Indiferent de situație, procedura de returnare a produselor presupune înștiințarea Vânzătorului înaintea trimiterii produsului, printr-un mesaj care să descrie cauza returului, trimis la adresa de e-mail [email protected]

La trimiterea coletului, Cumpărătorul poate utiliza următorul model de etichetă retur : Formular model.

Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, însoțite de toate accesoriile și documentele primite la livrarea produselor. Returul va fi refuzat în cazul deteriorării produselor sau a constatării de către Vânzător a stării de nevandabilitate a acestora. Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de Vânzător, pe adresa punctului de lucru din Timisoara, Str.Dafinului nr.5.

Cumparatorul poate opta pentru rambursarea integrala a contravalorii sau pentru înlocuirea cu un alt produs.

Dacă se agreează înlocuirea cu un produs mai scump, Cumpărătorul va achita diferența de preț, respectiv dacă valoarea produsului înlocuitor va fi mai mică, va primi rambursarea parțială corespunzătoare.

Toate costurile de retur și transport vor fi suportate de Vânzător.

În conformitate cu noile reglementări ANMDM cumpărătorul este obligat să pună la dispoziția organelor de control ale ANMDM Certificatele CE, declarația de conformitate al fiecărui dispozitiv medical în parte împreună cu avizul vânzătorului de unde a achiziționat produsul.
Descarcă documentația aici: https://dentequip.ro/documentatie/

© 2023 Dental Equipment Store SRL
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram