International Shipping all over Europe GLS & DHL
dentequip logo
0
0.00 lei 0 tétel

Nincsenek termékek a kosárban.

Akció!

C-FR1 COXO törött tű eltávolító rendszer

Termékinformáció:

Modell: C-FR1

Producer: COXO

Garancia: 12 hónap

Állapot: új

Original price was: 1,950.00 lei.Current price is: 1,370.00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

353.23 EUR x 4 months

Leírás
Információ
Szerviz és garancia
vissza
Dokumentáció

C-FR1 törött tű eltávolító rendszer

TERMÉKLEÍRÁS:

A COXO C-FR1 törött tű eltávolító rendszere egy fejlett eszköz, amelyet úgy terveztek, hogy hatékony és biztonságos megoldást nyújtson a gyökércsatornákban lévő törött tűk helyreállítására. Ez a rendszer elengedhetetlen az összetett endodontiai kezeléseket végző fogorvosok számára, mivel biztosítja a tűdarabok pontos és minimálisan invazív eltávolítását.

Fő jellemzők:

 • Fejlett technológia:
  • Pontos eltávolítás: A legmodernebb technológiát alkalmazva a rendszer lehetővé teszi a törött tűdarabok pontos helymeghatározását és eltávolítását a gyökércsatornákból.
  • Ergonomikus kialakítás: Úgy tervezték, hogy optimális kényelmet és ellenőrzést biztosítson az eljárások során, csökkentve a felhasználó fáradtságát és javítva a pontosságot.
 • Teljes szerszámkészlet:
  • Tartozékok sokfélesége: A különböző típusú és méretű tűdarabokhoz igazodó speciális tartozékok és szerszámok széles választékát tartalmazza, amelyek maximális rugalmasságot biztosítanak a használat során.
  • Kiváló minőségű anyagok: a műszerek tartós és ellenálló anyagokból készülnek, biztosítva a rendszer hosszú élettartamát és hatékonyságát.
 • Biztonság és hatékonyság:
  • Minimálisan invazív: A gyökércsatornát és a környező szöveteket érő trauma minimalizálására tervezték, csökkentve a szövődmények kockázatát.
  • Kiváló ellenőrzés: Lehetővé teszi a tűdarabok pontos és biztonságos kezelését, biztosítva a teljes és hatékony eltávolítást.
 • Sokoldalú használat:
  • Univerzális kompatibilitás: a rendszer kompatibilis a legtöbb szabványos endodontiai berendezéssel és műszerrel, így könnyen integrálható a jelenlegi gyakorlatba.

Előnyök:

 • Javított klinikai eredmények: Hozzájárul az endodontiai kezelések sikeréhez és a szövődmények megelőzéséhez.
 • Kényelem és biztonság: Ergonomikus kialakítás és fejlett technológiák biztosítják a felhasználó kényelmét, és csökkentik a sérülés vagy komplikációk kockázatát a beteg számára.
 • Működési hatékonyság: az átfogó eszközkészlet és az univerzális kompatibilitás lehetővé teszi a gyors és hatékony használatot, időt és erőforrásokat takarítva meg.
 • Tartósság: A kiváló minőségű anyagok és a robusztus szerkezet hosszú használatot és egyenletes teljesítményt garantálnak.

A COXO C-FR1 törött tű eltávolító rendszere minden endodontiai fogászati rendelő alapvető eszköze, amely kiváló teljesítményt, biztonságot és kényelmet nyújt használat közben, hozzájárulva a komplex endodontiai kezelések sikeréhez.

Az új ANMDM-előírások szerint a vásárló köteles az ANMDM ellenőrző szerveihez eljuttatni a CE-tanúsítványokat, az egyes orvostechnikai eszközök megfelelőségi nyilatkozatát, valamint annak az eladónak a véleményét, akitől a terméket vásárolta.

A dokumentáció letöltése itt: https://dentequip.ro/documentatie/

minimalizálja a fogak károsodását

Három különböző munkahegyet tartalmaz a különböző klinikai igények kielégítésére

Előre hajlított munkahegy a könnyebb kezelhetőség érdekében

A pinch-and-lock kialakítás segít elkapni minden törött csapot

Rozsdamentes acélból és nikkel-titán ötvözetből készült – korrózióállóbb, fáradás- és törésgátló hatású

 

További információk

© 2023 Dental Equipment Store SRL
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram