International Shipping all over Europe GLS & DHL
dentequip logo
0
0.00 lei 0 tétel

Nincsenek termékek a kosárban.

Akció!

Fogászati turbina mini fejjel, generátorral és LED-del, valamint COXO H05-MPQ gyorscsatlakozóval

Termékinformáció:

Modell: H05-MPQ

Producer: COXO

Garancia: 12 hónap

Állapot: új

Original price was: 950.00 lei.Current price is: 710.00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

187.89 EUR x 4 months

Leírás
Információ
Szerviz és garancia
vissza
Dokumentáció

Fogászati turbina generátorral és LED Mini COXO-val

TERMÉKLEÍRÁS:

A COXO H05-MPQ fogászati turbina egy nagy teljesítményű műszer mini fejjel, generátorral és integrált LED-del a precíziós fogászati eljárásokhoz. A mellékelt gyorscsatlakozó biztosítja a könnyű csatlakoztatást és leválasztást, optimalizálva a munkafolyamatokat a fogorvosi rendelőben.

Fő jellemzők:

 • Cap mini: Kompakt fejkialakítás, amely ideális a szájüreg nehezen hozzáférhető területeinek könnyű eléréséhez, kiváló láthatóságot és manőverezhetőséget biztosít.
 • Belső generátor: a beépített generátor biztosítja a LED áramellátását külső áramforrás nélkül, ami hatékony és folyamatos használatot garantál.
 • LED-világítás: a beépített LED fényes és egyenletes fényt biztosít, ami elengedhetetlen a munkaterület részletes vizualizálásához és az eljárások pontosságához.
 • Gyorscsatlakozó: A gyorscsatlakozó rendszer lehetővé teszi a turbina egyszerű és gyors csatlakoztatását és leválasztását, ami időt takarít meg és javítja a működési hatékonyságot.
 • Nagy sebesség és teljesítmény: Optimális teljesítményt biztosít a különböző fogászati eljárásokhoz, a profilaxistól az üregek és koronák előkészítéséig.
 • Ergonomikus kialakítás: a könnyű és ergonomikus kialakítás csökkenti a kéz fáradtságát, és maximális kényelmet biztosít a hosszan tartó használat során.
 • Kiváló minőségű anyagok: tartós és kopásálló anyagokból készült, biztosítva a turbina megnövelt élettartamát.

Előnyök:

 • Könnyű hozzáférés: A mini fej lehetővé teszi a nehéz területek könnyű megközelítését, javítva a pontosságot és a kezelés minőségét.
 • Kiváló megvilágítás: a beépített LED biztosítja a munkaterület optimális megvilágítását, ami elengedhetetlen a pontos diagnózishoz és kezeléshez.
 • Hatékonyság és kényelem: a belső generátor és a gyorscsatlakozó optimalizálja a munkafolyamatot és csökkenti a szerszámcseréhez szükséges időt.
 • Felhasználói kényelem: Az ergonomikus kialakítás csökkenti a fáradtságot és nagyobb kényelmet biztosít a hosszú használat során.
 • Tartósság: a kiváló minőségű anyagok és a robusztus szerkezet hosszú és megbízható használatot garantálnak.

A COXO H05-MPQ fogászati turbina mini fejjel, integrált generátorral és LED-del, valamint gyorscsatlakozóval ideális választás azon fogorvosok számára, akik rendelőjükben a kiváló teljesítményt kényelemmel és hatékonysággal szeretnék ötvözni.

Mivel kifejezetten az Ön igényeinek megfelelő legjobb fogászati felszerelést szeretnénk biztosítani Önnek, a vásárláshoz is tanácsot adunk!

A Coxo fogászati turbinák az európai szabványoknak megfelelően ISO- és CE-minősítéssel rendelkeznek.

A hagyományos kezelési folyamatot aláásó turbina lehetővé teszi a szuvas fogak felderítését és egyidejű eltávolítását.

JELLEMZŐK:
 • Bármely fogászati egységgel kompatibilis, önvilágító, fényszáloptikával nem rendelkező egységeken is működik.
 • Tökéletes stabilitás és kiváló teljesítmény.
 • 134 Celsius-fokon sterilizálható
 • Egyedi elektromos generátor, kevés levegővel elegendő energiát tud előállítani.
 • Kis méret, tökéletes gyermekbetegek számára
 • 4 bejárattal kapható (Középnyugat)
 • Gyorscsatlakozó mellékelve ( 4 bemenet )

1 év garancia, beleértve a csapágyakat is.

MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓK:
 • Fogászati turbina 1 vízpermetező nyílással
 • > Forgási sebesség: 390-485Krpm
 • Vágógép rögzítő rendszer: nyomógombos
 • Vízáramlás: >50ml/perc
 • Hang: ≤68dB
 • Megfogási erő: >22N

Szeretne egy minőségi LED-es fogászati turbinát, amely segít Önnek a fogászati eljárásokban? A DENTEQUIP tanácsadói támogatást nyújtanak Önnek az Ön számára legmegfelelőbb fogászati turbina megvásárlásához.

A fogászati turbinák a leggyakrabban használt műszerek a fogorvosi rendelőkben. Ezért fontos, hogy a fogászati turbina vásárlásakor a legjobb döntést hozza meg.

1. Költségvetés – mindannyiunknak van költségvetése, amikor fogászati felszerelést vásárolunk a rendelőnkbe. Ezért a DENTEQUIP-nél a fogászati turbinák széles választékát találja minden pénztárcának megfelelően.

2. Teljesítmény – az Ön igényeitől függően keressen olyan fogászati turbinákat, amelyek az Ön által igényelt teljesítményt nyújtják.

3. Garancia – mivel a fogorvosi rendelőben a leggyakrabban használt eszköz, olyan fogászati turbinát kell választania, amely kiterjesztett garanciát kínál, beleértve a csapágyakat is.

4. Gyártók – preferenciáitól függően a piacon lévő különböző gyártók fogászati turbináját választhatja ki.

A Coxo Medical LTD a fogászati berendezések jól ismert gyártója Európában. Kiváló minőségű fogászati turbinák, nagy teljesítményű ellenszög alkatrészek, egyenes alkatrészek, pneumatikus és elektromos mikromotorok széles választékát gyártja, valamint még sok minden mást.

Minden Coxo fogászati turbina ISO minőségtanúsítással és az európai szabványok szerinti CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

A Coxo Medical LTD több mint 50 fogászati turbinát, szögellenes darabot és számos más orvosi berendezést gyárt, amelyek Japánból, Koreából és Németországból importált alkatrészeket tartalmaznak. Minden COXO termék gondosan kidolgozott. A Coxo mind a tervezésre és az anyagválasztásra, mind a fogászati berendezések lehető legjobb gyártására összpontosít.

A Coxo fő termékei a következők: ledes fogászati turbina, szögellenes és egyenes kézidarab, elektromos és pneumatikus mikromotor, apex lokátor, szuvas detektor stb.

Ezért ha minőségi fogászati turbinát vagy kézidarabot keres a fogászati beavatkozásokhoz, a DENTEQUIP a Coxo fogászati turbinák és a COXO kézidarabok teljes választékát és még sok más terméket kínál.


 

További információk

Tömeg0.2 kg
Középnyugat

4 bejegyzés

Bordenn

2 bejegyzés

© 2023 Dental Equipment Store SRL
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram