International Shipping all over Europe GLS & DHL
0
0.00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Reduceri!

Pompa aspiratie chirurgicala mobila Greeloy GS-M300

Informatii despre produs:

Model: GS-300M

Producător: Greeloy

Garanție: 12 luni

Stare: Nou

Prețul inițial a fost: 3,850.00 lei.Prețul curent este: 3,280.00 lei.

Disponibil pentru precomandă

Credit module tbi bank 3.4.0

195.95 Lei x 24 rate

SKU: GPACM-GS-1 Categorii: , Etichete: , ,
Descriere
Informații
Service & Garanție
Retur
Documentatie

Pompa aspiratie chirurgicala mobila Greeloy GS-M300

Descriere generală: Pompa de aspirație chirurgicală mobilă Greeloy GS-M300 este un dispozitiv de înaltă performanță, conceput pentru a oferi o aspirație eficientă și fiabilă în timpul procedurilor stomatologice și chirurgicale. Cu un design mobil și tehnologii avansate, această pompă asigură o îndepărtare rapidă și eficientă a fluidelor și detritusurilor, menținând un câmp operator curat și uscat.

Caracteristici principale:

 • Mobilitate și portabilitate:
  • Design compact și ușor: Greeloy GS-M300 este ușor de transportat și poziționat în diverse locații din cabinetul stomatologic, datorită roților integrate.
  • Flexibilitate maximă: Ideală pentru utilizare în diferite medii clinice, oferind accesibilitate și comoditate.
 • Performanță de aspirație superioară:
  • Putere mare de aspirație: Asigură o îndepărtare eficientă a fluidelor și detritusurilor din cavitatea orală, menținând un câmp operator curat.
  • Motor puternic și silențios: Motorul de înaltă performanță funcționează silențios, reducând zgomotul în timpul procedurilor.
 • Sistem de filtrare eficient:
  • Filtre multiple: Asigură o filtrare eficientă a aerului și fluidelor, protejând motorul și menținând performanța optimă a pompei.
  • Ușor de întreținut: Sistemul de filtrare este ușor de curățat și întreținut, asigurând funcționarea fără probleme.
 • Ergonomie și ușurință în utilizare:
  • Panou de control intuitiv: Ușor de utilizat, cu setări clare pentru ajustarea rapidă a parametrilor de aspirație.
  • Design robust: Construcția durabilă asigură o longevitate crescută și o funcționare fiabilă pe termen lung.

Beneficii:

 • Aspirație eficientă și fiabilă: Puterea mare de aspirație și motorul silențios asigură îndepărtarea rapidă și eficientă a fluidelor și detritusurilor, menținând un câmp operator curat și uscat.
 • Mobilitate și versatilitate: Designul compact și roțile integrate permit transportul și poziționarea ușoară a pompei în diferite locații din cabinetul stomatologic.
 • Durabilitate și fiabilitate: Materialele de înaltă calitate și construcția robustă garantează o utilizare îndelungată și performanță constantă.
 • Confort și ușurință în utilizare: Panoul de control intuitiv și designul ergonomic fac pompa ușor de utilizat și întreținut, reducând oboseala utilizatorului.
 • Siguranță și igienă: Sistemul de filtrare eficient protejează motorul și asigură o funcționare igienică, menținând performanța optimă a pompei.

Pompa de aspirație chirurgicală mobilă Greeloy GS-M300 este un echipament indispensabil pentru orice cabinet stomatologic sau chirurgical, oferind performanță superioară, eficiență și confort în utilizare, contribuind astfel la succesul intervențiilor medicale.

DESCRIERE PRODUS:

CERTIFICAT CE CONFORM NORMELOR EUROPENE

CARACTERISTICI:
 • Aspirare umedă
 • Silențioasă
 • Sigură și puternică
 • Fiabilă
 • Mobilă
 • Roți cu opritor
 • Consum redus de energie
SPECIFICATII TEHNICE:
 • Putere: 300W
 • Vacuum maxim: -9Kpa
 • Debit maxim: 300L/min
 • Nivel de zgomot: 55dB
 • Masa: 27kg
 • Dimensiuni: 360x300x750MM

Informații suplimentare

Greutate19 kg
Dimensiuni38 × 32 × 76 cm

Ghid trimitere echipament pentru remediere în garanție/service:

Dacă aveți certitudinea că echipamentul dvs. se încadrează în condițiile și perioada de acordare a garanției:

1. Îl puteți expedia cu o descriere a defectului, la adresa:
DENTAL EQUIPMENT STORE S.R.L.Str. Dafinului, nr.5Timișoara, în atenția departamentului Garanție/Service, prin intermediul curierului Fan Courier.
Puteți apela DENTEQUIP la numerele de telefon 0770 713 820/0772 047 330/0725 724 858 și solicita preluarea coletului de la adresa dumneavoastră, costul transportului fiind suportat de DENTAL EQUPMENT STORE S.R.L, menționând că este un echipament pentru care solicitați acordarea garanției.
Pentru evitarea eventualelor probleme privind despăgubirea coletelor deteriorate pe transport, vă recomandăm asigurarea coletelor la valorea din factura de achiziție. Vă rugăm să ambalați corespunzător echipamentul.

2. Il puteți preda personal, către Departamentul Service/Garanții, de luni până vineri, între orele 9:30 și 18.:30,
Puteți verifica dacă produsul face sau nu obiectul garanției si beneficiaza de suport pentru expediere, prin intermediul formularului de contact sau la adresa [email protected].

ATENTIE: În cazul în care solicitarea de acordare a garanției este nejustificată (produs funcțional), solicitantul va achita taxele de transport tur-retur pentru produse și eventuale costuri de diagnosticare (stabilite de către Departamentul Service/Garanții).

Returnarea Produselor

CUMPĂRĂTORUL POATE SOLICITA RETURUL PRODUSELOR ACHIZIŢIONATE DIN MAGAZINUL ONLINE DENTEQUIP.RO ÎN URMATOARELE SITUAŢII:

 • Produsele sunt neconforme cu specificațiile de pe site. În situatia în care cumpărătorul, la momentul primirii coletului, apreciază că produsul primit nu respectă specificațiile de pe site, contactează Vânzătorul în vederea clarificării aspectelor sesizate, întrucât, în conformitate cu Termenii și Condițiile site-ului, descrierea produselor poate fi incompletă din motive legate de spațiu și/sau structura informației. În cazul în care se constată o vadita neconformitate cu specificațiile prevăzute pe site, Cumparatorul este obligat să semnaleze neconformitatea în termen de maxim 24 de ore, acesta putând opta pentru înlocuirea cu un alt produs sau pentru rambursarea integrala a sumei achitate.
 • Produsele s-au livrat eronat de catre Vânzător. În cazul livrării unui alt produs sau în altă cantitate, trebuie sa semnalați incidentul Vânzătorului în maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.
 • Produsele se dovedesc nefuncționale în primele 48 de ore de la recepția lor (două zile lucrătoare).Cumpărătorul poate reclama acest lucru în termen de maxim 48 de ore de la data recepției și poate solicita returnarea produsului în vederea înlocuirii cu un produs nou. Dacă produsul nu mai este pe stoc, Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.

Nu se acceptă returul produselor consumabile desigilate. Indiferent de situație, procedura de returnare a produselor presupune înștiințarea Vânzătorului înaintea trimiterii produsului, printr-un mesaj care să descrie cauza returului, trimis la adresa de e-mail [email protected]

La trimiterea coletului, Cumpărătorul poate utiliza următorul model de etichetă retur : Formular model.

Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, însoțite de toate accesoriile și documentele primite la livrarea produselor. Returul va fi refuzat în cazul deteriorării produselor sau a constatării de către Vânzător a stării de nevandabilitate a acestora. Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de Vânzător, pe adresa punctului de lucru din Timisoara, Str.Dafinului nr.5.

Cumparatorul poate opta pentru rambursarea integrala a contravalorii sau pentru înlocuirea cu un alt produs.

Dacă se agreează înlocuirea cu un produs mai scump, Cumpărătorul va achita diferența de preț, respectiv dacă valoarea produsului înlocuitor va fi mai mică, va primi rambursarea parțială corespunzătoare.

Toate costurile de retur și transport vor fi suportate de Vânzător.

În conformitate cu noile reglementări ANMDM cumpărătorul este obligat să pună la dispoziția organelor de control ale ANMDM Certificatele CE, declarația de conformitate al fiecărui dispozitiv medical în parte împreună cu avizul vânzătorului de unde a achiziționat produsul.
Descarcă documentația aici: https://dentequip.ro/documentatie/

© 2023 Dental Equipment Store SRL
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram