Prin utilizarea site-ului DENTEQUIP.RO vizitatorul (denumit in continuare Cumparator) iși exprima acordul fata de Termenii și Condițiile descrise mai jos (denumite in continuare Contract).

  • Contractul se aplică tuturor vânzărilor de bunuri și servicii prin intermediul DENTEQUIP.RO și, o data incheiat, poate fi modificat doar cu acordul scris al ambelor părți.
  • Contractul poate fi modificat de Vânzător în funcție de evoluția prevederilor legale, fără obligația de a anunța în mod special acest lucru.

Prin crearea unui cont sau / și plasarea unei comenzi, Cumpărătorul își exprimă acordul său pentru a primi mesaje comerciale electronice din partea Vânzătorului pe adresa de email furnizată.

În momentul plasării unei comenzi în magazinul online DENTEQUIP.ROCumpărătorul își exprimă acordul cu inregistrarea unui cont pe adresa de email specificata și cu metoda de comunicare electronică prin intermediul email-ului și / sau telefonic. Transmiterea comenzii pe site va fi urmată de recepția unui email automat care atestă doar plasarea comenzii. Acest mesaj, discuțiile telefonice, prin email sau pe alte căi cu reprezentanții Vânzătorului constituie acceptări ferme ale comenzii, și implicit semnifică încheierea contractului la distanță.