Magazinul online DENTEQUIP este administrat de compania DENTAL EQUIPMENT STORE S.R.L. (denumita in continuare „DENTEQUIP” sau „Vanzator”), inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J35/3900/2019, avand CUI 41767346, atribut fiscal RO, CIF RO41767346, capital social 200 lei, cu sediul social in str. Filaret Barbu nr.9, demisol, Timisoara, Romania, telefon 0770713820 si contul bancar cu RO44INGB0000999909643277  deschis la ING Bank.

 

Iti recomandam sa citesti acest document cu atentie!

Prin utilizarea site-ului DENTEQUIP.RO, vizitatorul sau dupa caz, cumparatorul persoana juridica- doctor sau tehnician dentar (denumit in continuare „Cumparator”) isi exprima acordul fata de Termenii si Conditiile descrise mai jos (denumite in continuare „Contract”).

Avand in vedere specificul bunurilor comercializate, site-ul DENTEQUIP.RO este destinat vanzarii de bunuri catre cumparatori persoane juridice.

Contractul se aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii prin intermediul DENTEQUIP si, odata incheiat, poate fi modificat doar cu acordul scris al ambelor parti.

Contractul poate fi modificat unilateral de Vanzator in functie de evolutia prevederilor legale, fara obligatia de a anunta in mod special acest lucru in prealabil.

Prin crearea unui cont sau / si plasarea unei comenzi,  Cumparatorul isi exprima acordul pentru a primi mesaje comerciale electronice din partea Vanzatorului pe adresa de email furnizata, intelegand faptul ca urmare a relatiei contractuale dintre parti (raporturi intre profesionisti), Vanzatorul poate utiliza astfel adresa de e-mail furnizata ca informatie privind cumparatorul.

In momentul plasarii unei comenzi in magazinul online DENTEQUIP.RO, Cumparatorul, in calitatea sa de profesionist isi exprima acordul cu privire la inregistrarea unui cont pe adresa de email specificata in campul special destinat generarii contuluisi cu privire la metoda de comunicare electronica prin intermediul email-ului si / sau telefonic cu privire la comanda plasata si la viitoarele campanii, reduceri, oferte si evenimente organizate de Vanzator.

In momentul crearii unui cont in cadrul magazinului online DENTEQUIP.RO, Cumparatorul isi exprima acordul cu privire la metodele de comunicare specifice, respectiv e-mail/telefon cu privire la viitoarele comenzi pe care le va plasa prin intermediul contului si la viitoarele campanii, reduceri, oferte si evenimente organizate de Vanzator.

Transmiterea comenzii pe site va fi urmata de receptia unui email automat care atesta doar plasarea comenzii. Constituie acceptari ferme ale comenzii, si implicit semnifica incheierea contractului intre profesionisti, orice discutii telefonice, comunicari prin email sau orice alte metode de comunicare la distanta cu reprezentantii vanzatorului care confirma livrarea produselor. In cazul in care profesionistul medic stomatolog sau tehnician dentar nu este contactat de catre un reprezentant DENTEQUIP, contractul nu se va considera incheiat, fara nicio obligatie din partea Vanzatorului, Cumparatorul intelegand faptul ca simpla confirmare automata a comenzii imediat dupa plasare nu genereaza obligatii contractuale in sarcina DENTEQUIP.

DENTEQUIP.RO nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de afisare aparute pe site, pentru elementele de grafica afisate pe site ce se dovedesc a fi eronate sau nu pot fi vizualizate precum nici pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se face trimitere in materialele prezentate pe site, nefiind in nici un fel implicata in gestionarea acestora

Procesarea si confirmarea comenzilor

Vanzatorul va verifica comanda urmand sa ii comunice Cumparatorului rezultatul verificarii. Transmiterea prin email sau telefonic, de catre Vanzator a notificarii de livrare/a confirmarii livrarii catre Cumparator, fara a necesita vreo confirmare de primire din partea Cumparatorului, constituie momentul incheierii Contractului la distanta.

Pentru produsele cu status “Disponibil pentru precomanda”  este obligatorie verificarea disponibilitatii reale cu Vanzatorul, Cumparatorul fiind invitat sa contacteze DENTEQUIP utilizand informatiile disponibile in sectiunea „Contact” in cazul in care este interesat sa achizitioneze un astfel de produs.

Pentru produsele cu status “Disponibil pentru precomanda”  se va achita avans pentru confirmarea comenzii. In cazul anularii comenzii contravaloarea avansului nu se va restitui

Produsele cuprinse în cadrul comenzilor acceptate de către Vânzător vor fi livrate conform condițiilor stipulate privind plata și livrarea.

Produsele cuprinse in cadrul comenzilor acceptate de catre Vanzator vor fi livrate conform conditiilor stipulate privind plata si livrarea.

  • Cumpărătorul poate anula o comanda contactand Vanzatorul utilizand informatiile din sectunea „Contact” inainte de a primi mesajul de de notificare a livrarii, prin transmiterea unui email catre contact@dentequip.ro. De asemenea, cumparatorul poate anula direct o comanda prin intermediul contului sau in termen de maxim 1 h de la plasarea comenzii. In ambele cazuri anularea comenzii poate opera doar in cazul in care aceasta nu are deja status „finalizat”.

Durata contractului

Prezentul contract este incheiat pe o durata determinata, respectiv pe durata necesara livrarii comenzii plasate prin intermediul magazinului online DENTEQUIP.RO. Odata livrata comanda, contractul se considera onorat, Vanzatorul urmand sa fie responsabil doar pentru obligatiile legale si contractuale incidente ulterior livrarii produsului si pana la expirarea termenului de garantie a produsului achizitionat.