Reducere!

Endomotor Wireless Morita TriAuto ZX2

14,650.00lei 11,849.00lei

Informatii despre produs:
Model: TriAuto ZX2

Producător: Morita

Garanție: 24 luni

Stare: Nou

Cod Produs: ME-TAZX2 Categorii: , Etichetă:

Endomotor Wireless Morita TriAuto ZX2

DESCRIERE PRODUS:

Succesorul modelului TriAuto ZX, noul TriAuto ZX2 – continuă să fie unicul sistem wireless de pe piață care combină ambele funcții – de măsurare și preparare – intr-o singură piesă. Operarea intuitivă și funcțiile automate, garantează rezultate sigure și eficiente. Funcțiile de siguranță Optimum Torque Reverse (OTR) și Optimum Glide Path (OGP) sunt funcții noi introduse pentru acest model. Funcția OTR previne ruperea acului și eventualele microfisuri prin inversarea sensului de rotație la depășirea nivelului torque stabilit.

CERTIFICAT CE CONFORM NORMELOR EUROPENE

CARACTERISTICI:
 • Siguranța datorită funcțiilor inovatoare
 • Operare flexibilă, ușoară și intuitivă – pentru un tratament confortabil
 • Tratament eficient cu o vizualizare optimă a canalului

 

Siguranța datorită funcțiilor inovatoare

Permeabilizarea joacă un rol important în prepararea canalului. Ceea ce până acum se realiza numai manual.

Permeabilizarea

Poate fi făcut cu aceasi finețe și mecanic, cu ajutorul piesei TriAuto ZX2 și a unui ac rotativ #10

Funcție unică de realizare a căii inițiale

Cu ajutorul funcției OGP, medicul poate crea calea inițială a canalului pentru o preparare optimă ulterioară – fără fracturare, praguri sau blocare a acului.

Prevenirea ruperii acului și a microfisurilor

Acul este supus permanent influențelor mecanice în interiorul canalului, ceea ce poate duce la ruperea sa. Din acest motiv, este important să limităm torque-ul pentru protecție. Funcția OTR permite acului sa inverseze sensul de rotație la atingerea nivelului torque stabilit cu 90 grade înapoi și 180 grade înainte, alternând aceste mișcări până la detensionarea acului, moment în care acesta revine la rotația normală.

Funcția de oprire automată

Poziția acului este afișată permanent pe display. În momentulîn care se ajunge la o distanța stabilă fata de apex, acul se oprește și inversează sensul de rotație pentru a preveni perforarea apexului.

Ale funcții de siguranță pentru un tratament mai eficient:

 • Rotație înainte/înapoi
 • Auto Torque Slow-down
 • Auto Torque Reverse
 • Auto Apical Slow-down
 • Auto Apical Stop
 • Auto Apical Reverse
 • Apical Torque-down
 • Optimal Apical Stop

 

Operare flexibilă, ușoară și intuitivă – pentru un tratament confortabil 

Piesa cântareste doar 140 grame și asigură o distribuție foarte bună a greutații în mâna doctorului…

Piesa wireless foarte ușoară

Piesa cântarește doar 140 grame și asigură o distribuție foarte bună a greutătii în mâna doctorului. Aceasta garantează un tratament plăcut, relaxând astfel muschii mâinii și ale degetelor. Adițional, nu există niciun cablu ce ar putea reprezenta o piedică în procesul de tratament.

Vizualizare perfectă indiferent de mâna cu care se lucrează – dreapta/stânga

Display-ul LCD este ideal indiferent dacă se lucrează cu mâna dreaptă sau mâna stângă, acesta rotindu-se în direcția dorită până la stabilirea poziției perfecte unei vizualizări optime. În acest fel, medicul poate vedea permanent poziția acului în interiorul canalului.

 

Tratament eficient cu o vizualizare optimă a canalului

Apex locatorul integrat, oferă o masurare exactă indiferent de fluidele existente în canal.

Funcție de măsurare automată pentru rezultate de o acuratete milimetrică

Apex locatorul integrat, oferă o măsurare exactă indiferent de fluidele existente în canal. Pe display, medicul poate vedea distanța acului față de apex, monitorizarea realizându-se și prin semnale acustice.

Utilizare ușoară – timp redus de tratament 

Având în vedere faptul că toate etapele tratamentului sunt realizate mecanic, medicul economiseste timp considerabil : 8 programe presetabile ce conțin toți parametrii relevanți – asigurând un tratament rapid. Viteza de rotație poate fi setată între 100 ți 1000 rpm în funcție de necesitate.

Dimensiunea redusă a capului

Dimensiunea redusă a capului piesei TriAuto ZX2, medicul are o vizibilitate mărită asupra zonei de interes. Faptul că electrodul acului este integrat în piesa, ajută de asemenea la o mai buna vizibilitate a zonei de lucru.

 

SPECIFICAȚII TEHNICE:

Piesa de mână

 • Display: LCD
 • Greutate: 140 g
 • Viteză operare: 100 – 1000 U/Min
 • Baterie: 3.7 V Litiu Ion
 • Timp încărcare: Max. 120 min
 • Dimensiuni (mm): B30 x H 200

Incărcator

 • Alimentare: 100-240 V
 • Frecvență: 50-60 Hz
 • Greutate: 280 g
 • Dimensiune (mm): B85 x H 75

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Cumpărătorul poate solicita returul produselor achiziţionate din magazinul online dentequip.ro în urmatoarele situaţii:

 • Produsele sunt neconforme cu specificațiile de pe site. În situatia în care cumpărătorul, la momentul primirii coletului, apreciază că produsul primit nu respectă specificațiile de pe site, contactează Vânzătorul în vederea clarificării aspectelor sesizate, întrucât, în conformitate cu Termenii și Condițiile site-ului, descrierea produselor poate fi incompletă din motive legate de spațiu și/sau structura informației. În cazul în care se constată o vadita neconformitate cu specificațiile prevăzute pe site, Cumparatorul este obligat să semnaleze neconformitatea în termen de maxim 24 de ore, acesta putând opta pentru înlocuirea cu un alt produs sau pentru rambursarea integrala a sumei achitate.
 • Produsele s-au livrat eronat de catre Vânzător. În cazul livrării unui alt produs sau în altă cantitate, trebuie sa semnalați incidentul Vânzătorului în maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.
 • Produsele se dovedesc nefuncționale în primele 48 de ore de la recepția lor (două zile lucrătoare).Cumpărătorul poate reclama acest lucru în termen de maxim 48 de ore de la data recepției și poate solicita returnarea produsului în vederea înlocuirii cu un produs nou. Dacă produsul nu mai este pe stoc, Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.
Nu se acceptă returul produselor consumabile desigilate. Indiferent de situație, procedura de returnare a produselor presupune înștiințarea Vânzătorului înaintea trimiterii produsului, printr-un mesaj care să descrie cauza returului, trimis la adresa de e-mail [email protected] La trimiterea coletului, Cumpărătorul poate utiliza următorul model de etichetă retur : Formular model. Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, însoțite de toate accesoriile și documentele primite la livrarea produselor. Returul va fi refuzat în cazul deteriorării produselor sau a constatării de către Vânzător a stării de nevandabilitate a acestora. Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de Vânzător, pe adresa punctului de lucru din Timisoara, Str. Aries Nr.3, demisol Cumparatorul poate opta pentru rambursarea integrala a contravalorii sau pentru înlocuirea cu un alt produs. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs mai scump, Cumpărătorul va achita diferența de preț, respectiv dacă valoarea produsului înlocuitor va fi mai mică, va primi rambursarea parțială corespunzătoare. Toate costurile de retur și transport vor fi suportate de Vânzător