International Shipping all over Europe GLS & DHL
0
0.00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Aparat profilaxie 2 in 1 PT-Master COXO

Informatii despre produs:

Model: PT-MASTER

Producător: COXO

Garanție: 12 luni

Stare: Nou

12,499.00 lei

Stoc epuizat

SKU: PT-MASTER Categorii: , , Etichetă:
Descriere
Informații
Service & Garanție
Retur
Documentatie

Aparat profilaxie 2 in 1 detartraj si profijet PT Master COXO

Produs in proces de certificare CE, estimare de certificare Mai-Iunie

Daca doriti sa fiti contactat cand produsul va fi disponibil puteti lasa un mesaj aici!

Manual de utilizare

DESCRIERE PRODUS:

Aparatul de profilaxie 2 în 1 PT-Master de la COXO este un dispozitiv multifuncțional, proiectat pentru a oferi soluții eficiente și complete pentru igiena dentară profesională. Acest aparat combină funcțiile de detartraj și de profilaxie prin aer-abraziv, asigurând o curățare completă și precisă a dinților, contribuind la sănătatea orală optimă a pacienților.

Caracteristici principale:

 • Funcționalitate 2 în 1:
  • Detartraj cu ultrasunete: Asigură îndepărtarea eficientă a tartrului și plăcii bacteriene, contribuind la prevenirea bolilor parodontale și menținerea sănătății gingivale.
  • Profilaxie prin aer-abraziv: Utilizează un jet fin de pulbere abrazivă pentru a îndepărta petele și depunerile superficiale de pe suprafața dinților, restabilind albul natural și strălucirea acestora.
 • Tehnologie avansată:
  • Control precis al frecvenței: Permite ajustarea frecvenței de vibrație pentru a se adapta la nevoile specifice ale fiecărui pacient, asigurând o curățare eficientă și confortabilă.
  • Sistem de încălzire rapidă: Oferă o experiență confortabilă pentru pacient prin încălzirea rapidă a soluției de irigare utilizate în timpul procedurilor.
 • Design ergonomic și compact:
  • Mâner confortabil: Designul ergonomic al piesei de mână reduce oboseala și asigură un control precis în timpul utilizării prelungite.
  • Construcție robustă: Fabricat din materiale de înaltă calitate, aparatul este durabil și rezistent la uzură.
 • Siguranță și eficiență:
  • Feedback auditiv și vizual: Dispozitivul oferă semnale auditive și vizuale pentru a indica starea de funcționare, asigurând o utilizare precisă și sigură.
  • Protecție automată: Include funcții de protecție împotriva supraîncălzirii și suprasolicitării, asigurând siguranța pacientului și a utilizatorului.

Beneficii:

 • Eficiență superioară: Funcția de detartraj cu ultrasunete combinată cu profilaxia prin aer-abraziv asigură o curățare completă și eficientă a dinților, contribuind la menținerea sănătății orale optime.
 • Confort și siguranță: Designul ergonomic și funcțiile avansate de siguranță asigură confortul și protecția atât pentru pacient, cât și pentru utilizator, reducând riscul de disconfort și complicații.
 • Versatilitate și flexibilitate: Aparatul multifuncțional oferă soluții variate pentru diverse nevoi de igienă orală, economisind timp și resurse prin combinarea a două funcții esențiale într-un singur dispozitiv.
 • Durabilitate și fiabilitate: Materialele de înaltă calitate și construcția robustă garantează o utilizare îndelungată și performanțe constante, reducând costurile de întreținere și înlocuire.
 • Ușurință în utilizare: Ecranul digital clar și controlul intuitiv fac aparatul ușor de configurat și utilizat, optimizând timpul și efortul necesar pentru procedurile de profilaxie.

Aparatul de profilaxie 2 în 1 PT-Master COXO este un instrument esențial pentru orice cabinet stomatologic, oferind performanțe superioare, eficiență și confort în utilizare, contribuind astfel la succesul tratamentelor de igienă orală și la satisfacția pacienților.

În conformitate cu noile reglementări ANMDM cumpărătorul este obligat să pună la dispoziția organelor de control ale ANMDM Certificatele CE, declarația de conformitate al fiecărui dispozitiv medical în parte împreună cu avizul vânzătorului de unde a achiziționat produsul.

1. Pentru indepartarea rezidurilor aderente si curatarea suprafetei tratate se foloseste pulbere de oxid de aluminiu cu o dimensiune a particulelor de 90 de microni

2.  In pregatirea suprafetelor metalice sau nemetalice pentru o mai buna adeziune se foloseste pulbere de oxid de aluminiu cu o dimensiune a particulelor de 50 de microni.

3 . Pentru polisare se foloseste pulbere de oxid de aluminiu cu o dimensiune a particulelor de 27 de microni.

CARACTERISTICI:

 • Profijet
 • Aparat de detartraj ultrasonic
 • Ecran de mari dimensiuni cu touch screen
 • Pedala wireless cu functia de Boost
 • Rezervor de apa de 1000 ml
 • Sistem de autodetectie a modului de operare dorit

SPECIFICAȚII TEHNICE:

 • Adaptor: AC100-240V 50/60HZ
 • Modul de operare: Continu
 • Greutate: 3kg
 • Frecventa de operare detartraj:24-36kHz
 • Dimensiuni: 30*26*13cm

 

 

 

 

 

Informații suplimentare

Greutate0.2 kg

Ghid trimitere echipament pentru remediere în garanție/service:

Dacă aveți certitudinea că echipamentul dvs. se încadrează în condițiile și perioada de acordare a garanției:

1. Îl puteți expedia cu o descriere a defectului, la adresa:
DENTAL EQUIPMENT STORE S.R.L.Str. Dafinului, nr.5Timișoara, în atenția departamentului Garanție/Service, prin intermediul curierului Fan Courier.
Puteți apela DENTEQUIP la numerele de telefon 0770 713 820/0772 047 330/0725 724 858 și solicita preluarea coletului de la adresa dumneavoastră, costul transportului fiind suportat de DENTAL EQUPMENT STORE S.R.L, menționând că este un echipament pentru care solicitați acordarea garanției.
Pentru evitarea eventualelor probleme privind despăgubirea coletelor deteriorate pe transport, vă recomandăm asigurarea coletelor la valorea din factura de achiziție. Vă rugăm să ambalați corespunzător echipamentul.

2. Il puteți preda personal, către Departamentul Service/Garanții, de luni până vineri, între orele 9:30 și 18.:30,
Puteți verifica dacă produsul face sau nu obiectul garanției si beneficiaza de suport pentru expediere, prin intermediul formularului de contact sau la adresa [email protected].

ATENTIE: În cazul în care solicitarea de acordare a garanției este nejustificată (produs funcțional), solicitantul va achita taxele de transport tur-retur pentru produse și eventuale costuri de diagnosticare (stabilite de către Departamentul Service/Garanții).

Returnarea Produselor

CUMPĂRĂTORUL POATE SOLICITA RETURUL PRODUSELOR ACHIZIŢIONATE DIN MAGAZINUL ONLINE DENTEQUIP.RO ÎN URMATOARELE SITUAŢII:

 • Produsele sunt neconforme cu specificațiile de pe site. În situatia în care cumpărătorul, la momentul primirii coletului, apreciază că produsul primit nu respectă specificațiile de pe site, contactează Vânzătorul în vederea clarificării aspectelor sesizate, întrucât, în conformitate cu Termenii și Condițiile site-ului, descrierea produselor poate fi incompletă din motive legate de spațiu și/sau structura informației. În cazul în care se constată o vadita neconformitate cu specificațiile prevăzute pe site, Cumparatorul este obligat să semnaleze neconformitatea în termen de maxim 24 de ore, acesta putând opta pentru înlocuirea cu un alt produs sau pentru rambursarea integrala a sumei achitate.
 • Produsele s-au livrat eronat de catre Vânzător. În cazul livrării unui alt produs sau în altă cantitate, trebuie sa semnalați incidentul Vânzătorului în maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.
 • Produsele se dovedesc nefuncționale în primele 48 de ore de la recepția lor (două zile lucrătoare).Cumpărătorul poate reclama acest lucru în termen de maxim 48 de ore de la data recepției și poate solicita returnarea produsului în vederea înlocuirii cu un produs nou. Dacă produsul nu mai este pe stoc, Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.

Nu se acceptă returul produselor consumabile desigilate. Indiferent de situație, procedura de returnare a produselor presupune înștiințarea Vânzătorului înaintea trimiterii produsului, printr-un mesaj care să descrie cauza returului, trimis la adresa de e-mail [email protected]

La trimiterea coletului, Cumpărătorul poate utiliza următorul model de etichetă retur : Formular model.

Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, însoțite de toate accesoriile și documentele primite la livrarea produselor. Returul va fi refuzat în cazul deteriorării produselor sau a constatării de către Vânzător a stării de nevandabilitate a acestora. Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de Vânzător, pe adresa punctului de lucru din Timisoara, Str.Dafinului nr.5.

Cumparatorul poate opta pentru rambursarea integrala a contravalorii sau pentru înlocuirea cu un alt produs.

Dacă se agreează înlocuirea cu un produs mai scump, Cumpărătorul va achita diferența de preț, respectiv dacă valoarea produsului înlocuitor va fi mai mică, va primi rambursarea parțială corespunzătoare.

Toate costurile de retur și transport vor fi suportate de Vânzător.

În conformitate cu noile reglementări ANMDM cumpărătorul este obligat să pună la dispoziția organelor de control ale ANMDM Certificatele CE, declarația de conformitate al fiecărui dispozitiv medical în parte împreună cu avizul vânzătorului de unde a achiziționat produsul.
Descarcă documentația aici: https://dentequip.ro/documentatie/

© 2023 Dental Equipment Store SRL
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram