International Shipping all over Europe GLS & DHL
0
0.00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Reduceri!

Micromotor pneumatic Mini M-3M COXO

Informatii despre produs:

Model: M-3M

Producător: COXO

Garanție: 12 luni

Stare: Nou

Prețul inițial a fost: 460.00 lei.Prețul curent este: 350.00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

87.68 Lei x 4 rate

Descriere
Informații
Service & Garanție
Retur
Documentatie

Micromotor pneumatic Mini M-3M COXO

DESCRIERE PRODUS: 

Micromotorul pneumatic Mini M-3M de la COXO este un instrument compact și de înaltă performanță, proiectat pentru a oferi eficiență și precizie în procedurile stomatologice. Datorită dimensiunilor reduse și designului ergonomic, acest micromotor este ideal pentru utilizarea în zone dificil de accesat și pentru lucrări detaliate.

Caracteristici principale:

 • Design compact și ergonomic:
  • Dimensiuni reduse: Micromotorul mini este conceput pentru a oferi manevrabilitate maximă și acces facil în zonele înguste ale cavității orale.
  • Confort sporit: Designul ergonomic reduce oboseala mâinii și asigură un control precis în timpul procedurilor.
 • Performanță pneumatică:
  • Putere constantă: Asigură un flux constant de putere, adaptându-se nevoilor diverse ale procedurilor stomatologice.
  • Viteză ajustabilă: Permite reglarea vitezei pentru a se potrivi specificațiilor fiecărei proceduri, oferind flexibilitate și versatilitate.
 • Construcție de înaltă calitate:
  • Materiale durabile: Fabricat din materiale rezistente la uzură și coroziune, garantând o durată lungă de viață și performanță constantă.
  • Fiabilitate: Construcția robustă asigură durabilitate și funcționare fără probleme pe termen lung.
 • Funcționare silențioasă și fără vibrații:
  • Reducere a zgomotului: Asigură un mediu de lucru liniștit și confortabil pentru pacient și medic.
  • Minimizarea vibrațiilor: Contribuie la o procedură mai precisă și mai confortabilă.
 • Compatibilitate universală:
  • Conexiune ISO: Compatibil cu majoritatea pieselor de mână și unităților stomatologice disponibile pe piață, oferind flexibilitate și versatilitate.

Beneficii:

 • Eficiență și performanță: Designul compact și performanța pneumatică asigură un control precis și eficient în timpul procedurilor stomatologice.
 • Durabilitate și fiabilitate: Materialele de înaltă calitate și construcția robustă garantează o utilizare îndelungată și performanță constantă.
 • Confort pentru utilizator: Designul ergonomic și funcționarea silențioasă reduc oboseala și stresul în timpul procedurilor prelungite.
 • Flexibilitate: Compatibilitatea universală cu piesele de mână și unitățile stomatologice oferă versatilitate și ușurință în integrarea în diferite configurații de practică.
 • Manevrabilitate superioară: Dimensiunile reduse ale micromotorului permit accesul ușor în zonele greu accesibile, facilitând lucrările detaliate și precise.

În conformitate cu noile reglementări ANMDM cumpărătorul este obligat să pună la dispoziția organelor de control ale ANMDM Certificatele CE, declarația de conformitate al fiecărui dispozitiv medical în parte împreună cu avizul vânzătorului de unde a achiziționat produsul.

CERTIFICARE ISO SI CE CONFORM NORMELOR EUROPENE

CARACTERISTICI:
 • Cu răcire externă
SPECIFICAȚII TEHNICE:
 • Viteză: 20,000rpm
 • Presiune: 0.30Mpa

Informații suplimentare

Greutate0.2 kg

Ghid trimitere echipament pentru remediere în garanție/service:

Dacă aveți certitudinea că echipamentul dvs. se încadrează în condițiile și perioada de acordare a garanției:

1. Îl puteți expedia cu o descriere a defectului, la adresa:
DENTAL EQUIPMENT STORE S.R.L.Str. Dafinului, nr.5Timișoara, în atenția departamentului Garanție/Service, prin intermediul curierului Fan Courier.
Puteți apela DENTEQUIP la numerele de telefon 0770 713 820/0772 047 330/0725 724 858 și solicita preluarea coletului de la adresa dumneavoastră, costul transportului fiind suportat de DENTAL EQUPMENT STORE S.R.L, menționând că este un echipament pentru care solicitați acordarea garanției.
Pentru evitarea eventualelor probleme privind despăgubirea coletelor deteriorate pe transport, vă recomandăm asigurarea coletelor la valorea din factura de achiziție. Vă rugăm să ambalați corespunzător echipamentul.

2. Il puteți preda personal, către Departamentul Service/Garanții, de luni până vineri, între orele 9:30 și 18.:30,
Puteți verifica dacă produsul face sau nu obiectul garanției si beneficiaza de suport pentru expediere, prin intermediul formularului de contact sau la adresa [email protected].

ATENTIE: În cazul în care solicitarea de acordare a garanției este nejustificată (produs funcțional), solicitantul va achita taxele de transport tur-retur pentru produse și eventuale costuri de diagnosticare (stabilite de către Departamentul Service/Garanții).

Returnarea Produselor

CUMPĂRĂTORUL POATE SOLICITA RETURUL PRODUSELOR ACHIZIŢIONATE DIN MAGAZINUL ONLINE DENTEQUIP.RO ÎN URMATOARELE SITUAŢII:

 • Produsele sunt neconforme cu specificațiile de pe site. În situatia în care cumpărătorul, la momentul primirii coletului, apreciază că produsul primit nu respectă specificațiile de pe site, contactează Vânzătorul în vederea clarificării aspectelor sesizate, întrucât, în conformitate cu Termenii și Condițiile site-ului, descrierea produselor poate fi incompletă din motive legate de spațiu și/sau structura informației. În cazul în care se constată o vadita neconformitate cu specificațiile prevăzute pe site, Cumparatorul este obligat să semnaleze neconformitatea în termen de maxim 24 de ore, acesta putând opta pentru înlocuirea cu un alt produs sau pentru rambursarea integrala a sumei achitate.
 • Produsele s-au livrat eronat de catre Vânzător. În cazul livrării unui alt produs sau în altă cantitate, trebuie sa semnalați incidentul Vânzătorului în maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.
 • Produsele se dovedesc nefuncționale în primele 48 de ore de la recepția lor (două zile lucrătoare).Cumpărătorul poate reclama acest lucru în termen de maxim 48 de ore de la data recepției și poate solicita returnarea produsului în vederea înlocuirii cu un produs nou. Dacă produsul nu mai este pe stoc, Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.

Nu se acceptă returul produselor consumabile desigilate. Indiferent de situație, procedura de returnare a produselor presupune înștiințarea Vânzătorului înaintea trimiterii produsului, printr-un mesaj care să descrie cauza returului, trimis la adresa de e-mail [email protected]

La trimiterea coletului, Cumpărătorul poate utiliza următorul model de etichetă retur : Formular model.

Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, însoțite de toate accesoriile și documentele primite la livrarea produselor. Returul va fi refuzat în cazul deteriorării produselor sau a constatării de către Vânzător a stării de nevandabilitate a acestora. Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de Vânzător, pe adresa punctului de lucru din Timisoara, Str.Dafinului nr.5.

Cumparatorul poate opta pentru rambursarea integrala a contravalorii sau pentru înlocuirea cu un alt produs.

Dacă se agreează înlocuirea cu un produs mai scump, Cumpărătorul va achita diferența de preț, respectiv dacă valoarea produsului înlocuitor va fi mai mică, va primi rambursarea parțială corespunzătoare.

Toate costurile de retur și transport vor fi suportate de Vânzător.

În conformitate cu noile reglementări ANMDM cumpărătorul este obligat să pună la dispoziția organelor de control ale ANMDM Certificatele CE, declarația de conformitate al fiecărui dispozitiv medical în parte împreună cu avizul vânzătorului de unde a achiziționat produsul.
Descarcă documentația aici: https://dentequip.ro/documentatie/

© 2023 Dental Equipment Store SRL
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram