Reducere!

Turbina Dentara cu LED si Generator F-TP Coxo

935.00lei 560.00lei

Informații despre produs:

Model: CX207-F-TP

Producător: COXO

Garanție: 12 luni

Stare: Nou

Cod Produs: CTDL-EG Categorii: , , , Etichetă:

Turbina dentara cu LED si Generator Coxo

DESCRIERE PRODUS:

Turbina dentară cu led este dotată cu rulmenți ceramici Myonic fabricați în Germania, mai durabili, mai silențioși.

Pentru că vrem sa vă oferim cele mai bune echipamente stomatologice special pentru nevoile dumneavoastră, vă oferim și consultanță la achiziție !

Turbinele dentare Coxo au certificare ISO și certificare CE conform normelor europene

CARACTERISTICI:
 • Compatibilă cu orice unit stomatologic, auto-iluminare , funcționează și pe uniturile care nu sunt dotate cu fibra optică.
 • Stabilitate perfectă și performanță superioară.
 • Sursă de lumină LED, luminozitate superioară, longevitate de 10000 ore.
 • Generator electric unic, putin aer poate genera suficientă putere.
 • Ajungeți cu mai multă usurință la locul de tratament.
 • Mai multă vizibilitate.
 • Cap ”torque’ pentru mai multă putere.

Garanție 1 an inclusiv pentru rulmenți.

SPECIFICAȚII TEHNICE:
 • Turbină dentară cu 3 orificii spray apă
 • Presiune:0.25~0.27Mpa
 • Viteză rotație: > 300,000rpm
 • Sistem de prindere a frezei: Push button
 • Dimensiuni freze aplicabilitate :1.59mm~1.6mmx21mm~23mm( diametru x lungime)
 • Turbină silențioasă: < 68dB

Vă doriti o turbină dentară cu led de calitate care să vă ajute în intervențiile dumneavoastră stomatologice? Consultanții DENTEQUIP vă oferă suportul de care aveți nevoie pentru a achiziționa cea mai bună turbină dentară pentru dumneavoastră.

Turbinele dentare sunt instrumentele cele mai folosite în cabinetele stomatologice. De aceea este important să faceți cea mai bună alegere atunci când cumparați o turbină stomatologică.

1. Bugetul – toți avem un buget atunci când cumpărăm aparatura stomatologică pentru cabinetul nostru. De aceea la DENTEQUIP gasiți o gama variată de turbine dentare pentru orice buget.

2. Performanța – în functie de nevoile dumneavoastră – căutați turbinele dentare care vă oferă performanța de care aveți nevoie.

3. Garanție – fiind cel mai utilizat instrument din cabinetul dumneavoastră stomatologic, trebuie să alegeți turbina dentară care vă oferă o garanție extinsă inclusiv pentru rulmenți.

4. Producători – în funcție de preferințele dumneavoastră, puteti alege turbina dentară de la diferiți producători de pe piață.

Firma Coxo Medical LTD este un producător de echipamente stomatologice cunoscut în Europa. Produce o gamă largă de turbine dentare de calitate superioară, piese contraunghi performante, piese drepte, micromotoare pneumatice și electrice plus multe altele.

Toate turbinele dentare Coxo au certificare ISO de calitate și certificare CE conform normelor europene.

Coxo Medical LTD produce peste 50 de modele de turbine dentare, piese contraunghi și multe alte echipamente medicale ce conțin piese importate din Japonia, Korea, Germania. Fiecare produs COXO este atent lucrat. Coxo pune accent atât pe design cât și pe selecția materialelor și producerea cât mai bună a echipamentelor stomatologice.

Principalele produse de la Coxo sunt: turbina dentară cu led, piesa de mână contraunghi și dreaptă, micromotor electric și pneumatic, apex locator, detecor de carie, etc

De aceea dacă dumneavoastră căutați o turbină dentară sau o piesa de mână de calitate care să vă ajute în intervențiile dumneavoastră stomatologice, DENTEQUIP vă pune la dispoziție toată gama de turbine dentare Coxo și gama de piese de mână COXO plus multe altele.

Informații suplimentare

Greutate 0.3 kg
Midwest

4 intrari

Bordenn

2 intrari

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Cumpărătorul poate solicita returul produselor achiziţionate din magazinul online dentequip.ro în urmatoarele situaţii:

 • Produsele sunt neconforme cu specificațiile de pe site. În situatia în care cumpărătorul, la momentul primirii coletului, apreciază că produsul primit nu respectă specificațiile de pe site, contactează Vânzătorul în vederea clarificării aspectelor sesizate, întrucât, în conformitate cu Termenii și Condițiile site-ului, descrierea produselor poate fi incompletă din motive legate de spațiu și/sau structura informației. În cazul în care se constată o vadita neconformitate cu specificațiile prevăzute pe site, Cumparatorul este obligat să semnaleze neconformitatea în termen de maxim 24 de ore, acesta putând opta pentru înlocuirea cu un alt produs sau pentru rambursarea integrala a sumei achitate.
 • Produsele s-au livrat eronat de catre Vânzător. În cazul livrării unui alt produs sau în altă cantitate, trebuie sa semnalați incidentul Vânzătorului în maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.
 • Produsele se dovedesc nefuncționale în primele 48 de ore de la recepția lor (două zile lucrătoare).Cumpărătorul poate reclama acest lucru în termen de maxim 48 de ore de la data recepției și poate solicita returnarea produsului în vederea înlocuirii cu un produs nou. Dacă produsul nu mai este pe stoc, Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.
Nu se acceptă returul produselor consumabile desigilate. Indiferent de situație, procedura de returnare a produselor presupune înștiințarea Vânzătorului înaintea trimiterii produsului, printr-un mesaj care să descrie cauza returului, trimis la adresa de e-mail [email protected] La trimiterea coletului, Cumpărătorul poate utiliza următorul model de etichetă retur : Formular model. Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, însoțite de toate accesoriile și documentele primite la livrarea produselor. Returul va fi refuzat în cazul deteriorării produselor sau a constatării de către Vânzător a stării de nevandabilitate a acestora. Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de Vânzător, pe adresa punctului de lucru din Timisoara, Str. Aries Nr.3, demisol Cumparatorul poate opta pentru rambursarea integrala a contravalorii sau pentru înlocuirea cu un alt produs. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs mai scump, Cumpărătorul va achita diferența de preț, respectiv dacă valoarea produsului înlocuitor va fi mai mică, va primi rambursarea parțială corespunzătoare. Toate costurile de retur și transport vor fi suportate de Vânzător