Turbina Dentara Titan SuperTorque Coxo

420.00lei

Informații despre produs:

Model: CX207-B-H33

Producator: COXO

Garantie: 12 luni

Stare: Nou

Cod Produs: TTST Categorii: , , , Etichetă:

Turbină Dentară Titan SuperTorque Coxo

DESCRIERE PRODUS:

Pentru că vrem să vă oferim cele mai bune echipamente stomatologice special pentru nevoile dumneavoastră, vă oferim și consultanță la achiziție !

Turbinele dentare Coxo au certificare ISO și certificare CE conform normelor europene

CARACTERISTICI:
 • Turbină dentară cu 4 orificii spray apă, unghiul unic de pulverizare, poate acoperi cu exactitate vârful frezei, asigurând o răcire excelentă.
 • Cap complet realizat de CNC, mai stabil și mai fiabil.
 • Unghiul corpului este conceput pentru a fi în unghiul ideal de 18 °, iar capul la un unghi de 95 °
 • Ajungeți cu mai multă usurință la locul de tratament.
 • Stabilitate perfectă și performanță superioară.
 • Viteză superioară de peste 370.000 rpm
 • Ajungeți cu mai multă ușurință la locul de tratament.
 • Cap ”torque’ pentru mai multă putere

Garanție 1 an inclusiv pentru rulmenți.

SPECIFICAȚII TEHNICE:
 • Presiune: 0.25~0.27Mpa
 • Viteză rotație: > 370,000rpm
 • Sistem de prindere a frezei: Push button
 • Dimensiunea frezei compatibile: 1.59mm~1.6mm x 21mm~23mm( diametru x lungime)
 • Turbină silențioasă: < 59dB

Vă doriți o turbină dentară care să vă ajute în intervențiile dumneavoastră stomatologice? Consultanții DENTEQUIP vă oferă suportul de care aveți nevoie pentru a achiziționa cea mai bună turbină dentară pentru dumneavoastră.

Turbinele dentare sunt instrumentele cele mai folosite în cabinetele stomatologice. De aceea este important să faceți cea mai bună alegere atunci când cumpărați o turbină stomatologică.

1. Bugetul – toți avem un buget atunci când cumpărăm aparatură stomatologică pentru cabinetul nostru. De aceea la DENTEQUIP găsiți o gamă variată de turbine dentare pentru orice buget.

2. Performanță – în funcție de nevoile dumneavoastră – căutați turbinele dentare care vă oferă performanța de care aveți nevoie.

3. Garanție – fiind cel mai utilizat instrument din cabinetul dumneavoastră stomatologic, trebuie să alegeți turbina dentară care vă oferă o garanție extinsă inclusiv pentru rulmenți.

4. Producători – în funcție de preferințele dumneavoastră puteți alege turbina dentară de la diferiți producători de pe piață.

Firma Coxo Medical LTD, este un producator de echipamente stomatologice, cunoscut în Europa. Produce o gamă largă de turbine dentare de calitate ridicată, piese contraunghi performante, piese drepte, micromotoare pneumatice și electrice plus multe altele. Toate turbinele dentare Coxo au certificare ISO de calitate și certificare CE conform normelor europene.

Coxo Medical LTD, produce peste 50 de modele de turbine dentare, piese contraunghi și multe alte echipamente medicale ce conțin piese importate din Japonia, Korea, Germania. Fiecare produs COXO este atent lucrat. Coxo pune accent atât pe design cât și pe selecția materialelor și producerea cât mai bună a echipamentelor stomatologice.

Principalele produse de la Coxo sunt: turbina dentară cu led, piesa de mână contraunghi și dreapta, micromotor electric și pneumatic, apex locator, detector de carie, etc

De aceea daca dumneavoastra cauti o turbina dentara sau o piesa de mana de calitate care sa va ajute in interventiile dumneavoastra stomatologice, DENTEQUIP va pune la dispozitie toata gama de turbine dentare Coxo si gama de piese de mana COXO plus multe altele.

Informații suplimentare

Greutate 0.3 kg
Midwest

4 intrari

Bordenn

2 intrari

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.