International Shipping all over Europe GLS & DHL
0
0.00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Reduceri!

Apex locator C-Root VI cu detector de vitalitate COXO

Informații despre produs:

Model: C-ROOT VI

Producător: COXO

Garanție: 12 luni

Stare: Nou

Prețul inițial a fost: 1,650.00 lei.Prețul curent este: 980.00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

245.51 Lei x 4 rate

SKU: CAP-CR4DV Categorii: , , , Etichetă:
Descriere
Informații
Service & Garanție
Retur
Documentatie

Apex locator C-Root VI cu detector de vitalitate COXO

Apex Locator-ul C-Root VI de la COXO este un dispozitiv avansat pentru măsurarea precisă a lungimii canalului radicular și evaluarea vitalității dentare. Echipat cu tehnologie de ultimă generație, acest instrument este esențial pentru tratamentele endodontice, oferind precizie și eficiență maximă.

Caracteristici principale:

 • Tehnologie avansată de localizare:
  • Măsurare precisă: Oferă determinarea exactă a lungimii canalului radicular, esențială pentru succesul tratamentului endodontic.
  • Algoritm de calcul inteligent: Asigură o acuratețe ridicată, chiar și în prezența fluidelor în canalul radicular.
 • Detector de vitalitate integrat:
  • Evaluare rapidă: Permite determinarea rapidă a vitalității dentare, ajutând la diagnosticarea corectă și la planificarea tratamentului.
  • Funcționare duală: Combină funcțiile de apex locator și detector de vitalitate într-un singur dispozitiv compact.
 • Ecran color LCD:
  • Afișaj clar și intuitiv: Ecranul color de înaltă rezoluție oferă o vizualizare clară a informațiilor și a progresului măsurătorilor.
  • Interfață user-friendly: Ușor de navigat și utilizat, chiar și pentru utilizatorii noi.
 • Design ergonomic și portabil:
  • Compact și ușor: Ideal pentru utilizare în diverse medii clinice, oferind confort și mobilitate.
  • Baterie reîncărcabilă: Asigură o autonomie ridicată și poate fi reîncărcată rapid pentru utilizare continuă.
 • Sistem de alertă audio:
  • Feedback auditiv: Alerte sonore pentru confirmarea măsurătorilor și detectarea apexului, îmbunătățind precizia și eficiența procedurilor.

Beneficii:

 • Precizie ridicată: Tehnologia avansată asigură măsurători exacte ale lungimii canalului radicular, contribuind la succesul tratamentului endodontic.
 • Evaluare completă: Funcția de detectare a vitalității dentare permite o diagnosticare rapidă și corectă, facilitând planificarea tratamentului.
 • Confort și ușurință în utilizare: Designul ergonomic și interfața intuitivă fac ca dispozitivul să fie ușor de manevrat și de utilizat, reducând oboseala utilizatorului.
 • Portabilitate: Dimensiunile compacte și bateria reîncărcabilă permit utilizarea dispozitivului în diverse locații, oferind flexibilitate maximă.

Apex Locator-ul C-Root VI cu detector de vitalitate de la COXO este un instrument indispensabil pentru orice cabinet stomatologic, oferind precizie, eficiență și versatilitate în tratamentele endodontice și diagnosticul vitalității dentare.

DESCRIERE PRODUS:

În conformitate cu noile reglementări ANMDM cumpărătorul este obligat să pună la dispoziția organelor de control ale ANMDM Certificatele CE, declarația de conformitate al fiecărui dispozitiv medical în parte împreună cu avizul vânzătorului de unde a achiziționat produsul.

CARACTERISTICI:
 • Apex locator
 • Detector de vitalitate
 • Ecran color LCD ce se poate înclina
 • Măsurare prin multi-frequency, foarte precis
 • Calibrare automată
 • Avertizare sonoră
 • Baterie reîncărcabilă Li-ion
SPECIFICAȚII TEHNICE:
 • Alimentare încărcător: AC10O-240V, 50/6OHZ
 • Baterie: :7.4V, 1000mAh, Li-ion înlocuibilă
 • Ecran: color TFT-LCD
 • Dimensiuni: 24X19X9

Informații suplimentare

Greutate0.8 kg

Ghid trimitere echipament pentru remediere în garanție/service:

Dacă aveți certitudinea că echipamentul dvs. se încadrează în condițiile și perioada de acordare a garanției:

1. Îl puteți expedia cu o descriere a defectului, la adresa:
DENTAL EQUIPMENT STORE S.R.L.Str. Dafinului, nr.5Timișoara, în atenția departamentului Garanție/Service, prin intermediul curierului Fan Courier.
Puteți apela DENTEQUIP la numerele de telefon 0770 713 820/0772 047 330/0725 724 858 și solicita preluarea coletului de la adresa dumneavoastră, costul transportului fiind suportat de DENTAL EQUPMENT STORE S.R.L, menționând că este un echipament pentru care solicitați acordarea garanției.
Pentru evitarea eventualelor probleme privind despăgubirea coletelor deteriorate pe transport, vă recomandăm asigurarea coletelor la valorea din factura de achiziție. Vă rugăm să ambalați corespunzător echipamentul.

2. Il puteți preda personal, către Departamentul Service/Garanții, de luni până vineri, între orele 9:30 și 18.:30,
Puteți verifica dacă produsul face sau nu obiectul garanției si beneficiaza de suport pentru expediere, prin intermediul formularului de contact sau la adresa [email protected].

ATENTIE: În cazul în care solicitarea de acordare a garanției este nejustificată (produs funcțional), solicitantul va achita taxele de transport tur-retur pentru produse și eventuale costuri de diagnosticare (stabilite de către Departamentul Service/Garanții).

Returnarea Produselor

CUMPĂRĂTORUL POATE SOLICITA RETURUL PRODUSELOR ACHIZIŢIONATE DIN MAGAZINUL ONLINE DENTEQUIP.RO ÎN URMATOARELE SITUAŢII:

 • Produsele sunt neconforme cu specificațiile de pe site. În situatia în care cumpărătorul, la momentul primirii coletului, apreciază că produsul primit nu respectă specificațiile de pe site, contactează Vânzătorul în vederea clarificării aspectelor sesizate, întrucât, în conformitate cu Termenii și Condițiile site-ului, descrierea produselor poate fi incompletă din motive legate de spațiu și/sau structura informației. În cazul în care se constată o vadita neconformitate cu specificațiile prevăzute pe site, Cumparatorul este obligat să semnaleze neconformitatea în termen de maxim 24 de ore, acesta putând opta pentru înlocuirea cu un alt produs sau pentru rambursarea integrala a sumei achitate.
 • Produsele s-au livrat eronat de catre Vânzător. În cazul livrării unui alt produs sau în altă cantitate, trebuie sa semnalați incidentul Vânzătorului în maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.
 • Produsele se dovedesc nefuncționale în primele 48 de ore de la recepția lor (două zile lucrătoare).Cumpărătorul poate reclama acest lucru în termen de maxim 48 de ore de la data recepției și poate solicita returnarea produsului în vederea înlocuirii cu un produs nou. Dacă produsul nu mai este pe stoc, Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.

Nu se acceptă returul produselor consumabile desigilate. Indiferent de situație, procedura de returnare a produselor presupune înștiințarea Vânzătorului înaintea trimiterii produsului, printr-un mesaj care să descrie cauza returului, trimis la adresa de e-mail [email protected]

La trimiterea coletului, Cumpărătorul poate utiliza următorul model de etichetă retur : Formular model.

Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, însoțite de toate accesoriile și documentele primite la livrarea produselor. Returul va fi refuzat în cazul deteriorării produselor sau a constatării de către Vânzător a stării de nevandabilitate a acestora. Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de Vânzător, pe adresa punctului de lucru din Timisoara, Str.Dafinului nr.5.

Cumparatorul poate opta pentru rambursarea integrala a contravalorii sau pentru înlocuirea cu un alt produs.

Dacă se agreează înlocuirea cu un produs mai scump, Cumpărătorul va achita diferența de preț, respectiv dacă valoarea produsului înlocuitor va fi mai mică, va primi rambursarea parțială corespunzătoare.

Toate costurile de retur și transport vor fi suportate de Vânzător.

În conformitate cu noile reglementări ANMDM cumpărătorul este obligat să pună la dispoziția organelor de control ale ANMDM Certificatele CE, declarația de conformitate al fiecărui dispozitiv medical în parte împreună cu avizul vânzătorului de unde a achiziționat produsul.
Descarcă documentația aici: https://dentequip.ro/documentatie/

© 2023 Dental Equipment Store SRL
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram