Reducere!

Apex Locator Root ZX mini Morita

6,390.00lei 5,099.00lei

Informatii despre produs:
Model: Root ZX mini

Producător: Morita

Garanție: 24 luni

Stare: Nou

Cod Produs: MAL-RZXM Categorii: , Etichetă:

Apex Locator Root ZX Mini Morita

DESCRIERE PRODUS:

În spatele designului perfect, se află un apex locator extrem de performant, la fel ca orice alt produs din familia Morita. Exact ca și predecesorul său, Root ZX Mini este la fel de exact în măsurători, compact, foarte ușor și conceput cu un design ce permite ținerea sa în mână. Poate fi așezat pe o taviță, pe șortul pacientului sau în orice alt loc corespunzător.

CERTIFICAT CE CONFORM NORMELOR EUROPENE

Măsurătoare exactă

Acuratețea măsurătorii nu este afectată de prezența sângelui, electroliților, soluției saline, apei normale sau celei oxigenate. Lista de mai jos reprezintă o scurtă descrieire a funcționalității exacte.

Activare ac 

Bara indicatoare se activează în momentul introducerii acului pe canal. Numărul barelor rămase până la distanța prestabilită, este indicat în partea de jos-stânga a display-ului.

Poziția în apropierea apex-ului

În momentul în care vârful acului ajunge în apropierea apex-ului, culoarea barei indicatoare se schimbă în verde pentru a indica faptul că ajungeți într-o zonă critică.

Poziția punctului de referință 

Triunghiul mic din partea dreaptă a barei de măsurare indică punctul setat ca referință.

Poziția “”APEX””

Apex-ul este indicat prin cuvantul “”APEX””. Barele de măsurare din aceasta zonă sunt de culoare roz.

 

Display color generos 

Root ZX mini are un display LCD color foarte ușor de citit și cu un contrast perfect…

Pozițiile barei de măsurare și celei de memorie pot fi utilizate ca ghidaj pentru măsurarea și prepararea canalului.

 

Fără revenire la “”zero”” – gata imediat de utiliare 

Nu este necesar să reveniți la “”zero”” pentru măsurarea altui canal.

 

Calibrare automată

Calibrarea automată asigură acuratețea și elimină efectele schimbărilor de temperatură, umiditate, etc. din interiorul canalului.

 

Upgrade modul endo – TriAuto mini

În combinație cu modulul endo TriAuto mini, aveți posibilitatea să preparați canalul, pe langa măsurarea acestuia.

 

CARACTERISTICI:
 • Măsurătoare exactă
 • Display color generos
 • Fără revenire la ”zero”” – gata imediat de utilizare
 • Calibrare automată
 • Upgrade modul endo – TriAuto mini
SPECIFICAȚII TEHNICE:
 • Tip: RCM-7
 • Alimentare: DC 4.5 V
 • Ieșire: 0.2 W
 • Dimensiuni (W x D x H): 60 mm x 103 mm x 57 mm
 • Greutate: aprox. 110 g

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Cumpărătorul poate solicita returul produselor achiziţionate din magazinul online dentequip.ro în urmatoarele situaţii:

 • Produsele sunt neconforme cu specificațiile de pe site. În situatia în care cumpărătorul, la momentul primirii coletului, apreciază că produsul primit nu respectă specificațiile de pe site, contactează Vânzătorul în vederea clarificării aspectelor sesizate, întrucât, în conformitate cu Termenii și Condițiile site-ului, descrierea produselor poate fi incompletă din motive legate de spațiu și/sau structura informației. În cazul în care se constată o vadita neconformitate cu specificațiile prevăzute pe site, Cumparatorul este obligat să semnaleze neconformitatea în termen de maxim 24 de ore, acesta putând opta pentru înlocuirea cu un alt produs sau pentru rambursarea integrala a sumei achitate.
 • Produsele s-au livrat eronat de catre Vânzător. În cazul livrării unui alt produs sau în altă cantitate, trebuie sa semnalați incidentul Vânzătorului în maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.
 • Produsele se dovedesc nefuncționale în primele 48 de ore de la recepția lor (două zile lucrătoare).Cumpărătorul poate reclama acest lucru în termen de maxim 48 de ore de la data recepției și poate solicita returnarea produsului în vederea înlocuirii cu un produs nou. Dacă produsul nu mai este pe stoc, Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.
Nu se acceptă returul produselor consumabile desigilate. Indiferent de situație, procedura de returnare a produselor presupune înștiințarea Vânzătorului înaintea trimiterii produsului, printr-un mesaj care să descrie cauza returului, trimis la adresa de e-mail [email protected] La trimiterea coletului, Cumpărătorul poate utiliza următorul model de etichetă retur : Formular model. Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, însoțite de toate accesoriile și documentele primite la livrarea produselor. Returul va fi refuzat în cazul deteriorării produselor sau a constatării de către Vânzător a stării de nevandabilitate a acestora. Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de Vânzător, pe adresa punctului de lucru din Timisoara, Str. Aries Nr.3, demisol Cumparatorul poate opta pentru rambursarea integrala a contravalorii sau pentru înlocuirea cu un alt produs. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs mai scump, Cumpărătorul va achita diferența de preț, respectiv dacă valoarea produsului înlocuitor va fi mai mică, va primi rambursarea parțială corespunzătoare. Toate costurile de retur și transport vor fi suportate de Vânzător