International Shipping all over Europe GLS & DHL
0
0.00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Reduceri!

Endomotor C-Smart Pilot Coxo

Informații despre produs:

Model: C-Smart Pilot

Producător: COXO

Garanție: 12 luni

Stare: Nou

Prețul inițial a fost: 4,650.00 lei.Prețul curent este: 3,250.00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

194.21 Lei x 24 rate

SKU: C-PILOT Categorii: , , Etichete: ,
Descriere
Informații
Service & Garanție
Retur
Documentatie

Endomotor wireless C-Smart Pilot COXO

În conformitate cu noile reglementări ANMDM cumpărătorul este obligat să pună la dispoziția organelor de control ale ANMDM Certificatele CE, declarația de conformitate al fiecărui dispozitiv medical în parte împreună cu avizul vânzătorului de unde a achiziționat produsul.

Descarcă documentația aici: https://dentequip.ro/documentatie/

DESCRIERE PRODUS:

Endomotorul wireless C-Smart Pilot de la COXO este un dispozitiv de ultimă generație, conceput pentru a facilita tratamentele endodontice prin combinarea tehnologiei avansate cu un design ergonomic și intuitiv. Acest endomotor fără fir oferă precizie, eficiență și confort, asigurând succesul tratamentelor endodontice și îmbunătățind experiența utilizatorului.

Caracteristici principale:

 • Tehnologie avansată fără fir:
  • Mobilitate completă: Designul wireless elimină necesitatea cablurilor, oferind libertate totală de mișcare și flexibilitate în timpul utilizării.
  • Motor fără perii: Asigură o durată lungă de viață, eficiență energetică și funcționare silențioasă, reducând necesitatea întreținerii frecvente.
 • Ecran digital LCD:
  • Afișaj clar și intuitiv: Ecranul LCD oferă informații clare și precise despre setările motorului, viteza și cuplul, facilitând monitorizarea în timp real.
  • Control tactil: Setările pot fi ajustate rapid și ușor prin intermediul ecranului tactil intuitiv.
 • Multiple moduri de operare:
  • Versatilitate: Include multiple moduri de operare și setări personalizabile pentru a se adapta la diferite tipuri de proceduri endodontice și preferințele utilizatorului.
  • Setări ajustabile: Permite ajustarea vitezei și a cuplului pentru a se potrivi cu nevoile specifice ale fiecărui pacient.
 • Design ergonomic:
  • Mâner confortabil: Designul ergonomic al piesei de mână reduce oboseala mâinii și asigură un control precis în timpul procedurilor prelungite.
  • Construcție robustă: Fabricat din materiale de înaltă calitate, endomotorul este durabil și rezistent la uzură.
 • Baterie reîncărcabilă:
  • Autonomie extinsă: Echipat cu o baterie de lungă durată, endomotorul poate fi utilizat pe parcursul mai multor proceduri fără a necesita reîncărcare frecventă.
  • Încărcare rapidă: Timp de încărcare redus, permițând revenirea rapidă la utilizare.
 • Feedback în timp real:
  • Monitorizare precisă: Dispozitivul oferă feedback vizual și auditiv în timp real pentru a asigura o utilizare precisă și sigură.

Beneficii:

 • Precizie superioară: Tehnologia avansată și controlul precis al vitezei și cuplului asigură performanțe excelente în tratamentele endodontice, contribuind la succesul procedurilor.
 • Confort și siguranță: Designul ergonomic și materialele de înaltă calitate asigură confortul utilizatorului și reduc riscul de oboseală și leziuni în timpul utilizării prelungite.
 • Eficiență operațională: Multiplele moduri de operare și setările ajustabile permit personalizarea procedurilor pentru fiecare pacient, economisind timp și optimizând rezultatele tratamentului.
 • Mobilitate și flexibilitate: Designul wireless și bateria reîncărcabilă oferă libertate de mișcare și flexibilitate în utilizare, îmbunătățind fluxul de lucru și productivitatea.
 • Durabilitate și fiabilitate: Motorul fără perii și construcția robustă garantează o utilizare îndelungată și performanțe constante, reducând costurile de întreținere și înlocuire.

Endomotorul wireless C-Smart Pilot COXO este un instrument esențial pentru orice cabinet stomatologic specializat în endodonție, oferind performanțe superioare, precizie și confort în utilizare, contribuind astfel la succesul tratamentelor endodontice și la satisfacția pacienților.

 

Recomandăm dezinfectantul KLINTENSIV – Dezinfectant suprafete gata de utilizare, 1 litru pentru endomotorul dumneavoastră , o soluție care nu afectează plasticul și alte materiale sensibile. Pentru aplicare, pulverizați mai întâi pe un șervețel sau o lavetă, apoi ștergeți endomotorul. Această metodă previne deteriorarea echipamentului și asigură o dezinfecție eficientă, menținând în același timp integritatea suprafețelor. KLINTENSIV – Dezinfectant suprafete gata de utilizare, 1 litru este alegerea ideală pentru curățenia zilnică, oferind siguranță și protecție împotriva microbilor fără a compromite calitatea materialelor din cabinetul dumneavoastră dentar. Gasiti produsul aici

Manual de utilizare

Endomotoarele dentare Coxo au certificare ISO si certificare CE conform normelor europene

CARACTERISTICI:
 • Touchscreen optimizat pentru a funcționa cu mănuși
 • Apex locator incorporat
 • Ecran LCD color de 5 inch cu rezoluție de 800 x 480
 • Viteză reglabilă între 150 și 1000RPM
 • Torque reglabil între 0.6 – 3.9 N.cm
 • Iluminare cu LED
 • Motor fără perii, pe inducție
 • Compatibil cu majoritatea sistemelor de ace rotative
SPECIFICAȚII TEHNICE:
 • Tensiune alimentare încărcător: 100-240V AC
 • Torque maxim: 3.9 N.cm

 


Informații suplimentare

Greutate3 kg

Ghid trimitere echipament pentru remediere în garanție/service:

Dacă aveți certitudinea că echipamentul dvs. se încadrează în condițiile și perioada de acordare a garanției:

1. Îl puteți expedia cu o descriere a defectului, la adresa:
DENTAL EQUIPMENT STORE S.R.L.Str. Dafinului, nr.5Timișoara, în atenția departamentului Garanție/Service, prin intermediul curierului Fan Courier.
Puteți apela DENTEQUIP la numerele de telefon 0770 713 820/0772 047 330/0725 724 858 și solicita preluarea coletului de la adresa dumneavoastră, costul transportului fiind suportat de DENTAL EQUPMENT STORE S.R.L, menționând că este un echipament pentru care solicitați acordarea garanției.
Pentru evitarea eventualelor probleme privind despăgubirea coletelor deteriorate pe transport, vă recomandăm asigurarea coletelor la valorea din factura de achiziție. Vă rugăm să ambalați corespunzător echipamentul.

2. Il puteți preda personal, către Departamentul Service/Garanții, de luni până vineri, între orele 9:30 și 18.:30,
Puteți verifica dacă produsul face sau nu obiectul garanției si beneficiaza de suport pentru expediere, prin intermediul formularului de contact sau la adresa [email protected].

ATENTIE: În cazul în care solicitarea de acordare a garanției este nejustificată (produs funcțional), solicitantul va achita taxele de transport tur-retur pentru produse și eventuale costuri de diagnosticare (stabilite de către Departamentul Service/Garanții).

Returnarea Produselor

CUMPĂRĂTORUL POATE SOLICITA RETURUL PRODUSELOR ACHIZIŢIONATE DIN MAGAZINUL ONLINE DENTEQUIP.RO ÎN URMATOARELE SITUAŢII:

 • Produsele sunt neconforme cu specificațiile de pe site. În situatia în care cumpărătorul, la momentul primirii coletului, apreciază că produsul primit nu respectă specificațiile de pe site, contactează Vânzătorul în vederea clarificării aspectelor sesizate, întrucât, în conformitate cu Termenii și Condițiile site-ului, descrierea produselor poate fi incompletă din motive legate de spațiu și/sau structura informației. În cazul în care se constată o vadita neconformitate cu specificațiile prevăzute pe site, Cumparatorul este obligat să semnaleze neconformitatea în termen de maxim 24 de ore, acesta putând opta pentru înlocuirea cu un alt produs sau pentru rambursarea integrala a sumei achitate.
 • Produsele s-au livrat eronat de catre Vânzător. În cazul livrării unui alt produs sau în altă cantitate, trebuie sa semnalați incidentul Vânzătorului în maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.
 • Produsele se dovedesc nefuncționale în primele 48 de ore de la recepția lor (două zile lucrătoare).Cumpărătorul poate reclama acest lucru în termen de maxim 48 de ore de la data recepției și poate solicita returnarea produsului în vederea înlocuirii cu un produs nou. Dacă produsul nu mai este pe stoc, Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.

Nu se acceptă returul produselor consumabile desigilate. Indiferent de situație, procedura de returnare a produselor presupune înștiințarea Vânzătorului înaintea trimiterii produsului, printr-un mesaj care să descrie cauza returului, trimis la adresa de e-mail [email protected]

La trimiterea coletului, Cumpărătorul poate utiliza următorul model de etichetă retur : Formular model.

Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, însoțite de toate accesoriile și documentele primite la livrarea produselor. Returul va fi refuzat în cazul deteriorării produselor sau a constatării de către Vânzător a stării de nevandabilitate a acestora. Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de Vânzător, pe adresa punctului de lucru din Timisoara, Str.Dafinului nr.5.

Cumparatorul poate opta pentru rambursarea integrala a contravalorii sau pentru înlocuirea cu un alt produs.

Dacă se agreează înlocuirea cu un produs mai scump, Cumpărătorul va achita diferența de preț, respectiv dacă valoarea produsului înlocuitor va fi mai mică, va primi rambursarea parțială corespunzătoare.

Toate costurile de retur și transport vor fi suportate de Vânzător.

În conformitate cu noile reglementări ANMDM cumpărătorul este obligat să pună la dispoziția organelor de control ale ANMDM Certificatele CE, declarația de conformitate al fiecărui dispozitiv medical în parte împreună cu avizul vânzătorului de unde a achiziționat produsul.
Descarcă documentația aici: https://dentequip.ro/documentatie/

© 2023 Dental Equipment Store SRL
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram