International Shipping all over Europe GLS & DHL
0
0.00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Reduceri!

Lampa Foto Albire SuperDual Coxo

Informatii despre produs:

Model: SuperDual

Producător: COXO

Garanție: 12 luni

Stare: Nou

Prețul inițial a fost: 980.00 lei.Prețul curent este: 850.00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

212.94 Lei x 4 rate

SKU: CLF-SD Categorii: , Etichetă:
Descriere
Informații
Service & Garanție
Retur
Documentatie

Lampa Fotopolimerizare si Albire Super Dual COXO

DESCRIERE PRODUS:

Lampă Foto Albire SuperDual de la COXO este un dispozitiv avansat destinat procedurilor de albire dentară, proiectat pentru a oferi rezultate rapide și eficiente. Cu tehnologie LED de ultimă generație și un design ergonomic, această lampă asigură confortul pacienților și ușurința în utilizare pentru profesioniștii din domeniul stomatologic.

Caracteristici principale:

 • Tehnologie LED avansată:
  • LED-uri de înaltă intensitate: Oferă o lumină puternică și uniformă, esențială pentru activarea agenților de albire și obținerea unor rezultate optime.
  • Durată lungă de viață: LED-urile sunt durabile și asigură performanțe constante pe termen lung.
 • Design dual:
  • Capete duble de iluminare: Permite tratarea simultană a mai multor zone, reducând timpul total necesar pentru procedură.
  • Iluminare uniformă: Asigură o distribuție egală a luminii pe suprafața dinților, maximizând eficiența procesului de albire.
 • Control intuitiv:
  • Panou de control digital: Ușor de utilizat, cu setări clare pentru ajustarea intensității luminii și a timpului de expunere.
  • Timer ajustabil: Permite setarea precisă a duratei tratamentului, asigurând controlul complet al procedurii de albire.
 • Design ergonomic și mobil:
  • Braț flexibil: Asigură ajustarea ușoară a unghiului și înălțimii lămpii pentru a se adapta nevoilor specifice ale fiecărui pacient.
  • Stativ mobil: Permite deplasarea ușoară și poziționarea optimă în jurul scaunului stomatologic.

Beneficii:

 • Rezultate eficiente: Tehnologia LED avansată și designul dual permit obținerea unor rezultate rapide și uniforme în procedurile de albire dentară.
 • Confort pentru pacient: Designul ergonomic și ajustabilitatea lămpii asigură o experiență confortabilă pentru pacient pe durata tratamentului.
 • Eficiență în utilizare: Panoul de control digital și mobilitatea lămpii facilitează utilizarea și ajustarea rapidă a setărilor pentru fiecare pacient.
 • Durabilitate și fiabilitate: Materialele de înaltă calitate și construcția robustă garantează o utilizare îndelungată și performanțe constante.

Lampă Foto Albire SuperDual COXO este un echipament esențial pentru orice cabinet stomatologic care dorește să ofere tratamente de albire dentară eficiente și confortabile, contribuind astfel la satisfacția și încrederea pacienților.

În conformitate cu noile reglementări ANMDM cumpărătorul este obligat să pună la dispoziția organelor de control ale ANMDM Certificatele CE, declarația de conformitate al fiecărui dispozitiv medical în parte împreună cu avizul vânzătorului de unde a achiziționat produsul.

Manual de utilizare

CARACTERISTICI:
 • LED de mare putere
 • Design ergonomic
 • Display LCD
 • Poate fi folosită atât ca lampă de fotopolimerizare, cât și pentru albirea dinților
 • 3 intensităti diferite: slabă, medie, puternică
 • 3 moduri de operare: continuă, progresiva, intermitentă
 • Timp de operare reglabil. Până la 15 minute pentru albire și 40 secunde pentru fotopolimerizare
 • Baterie litiu-ion de mare capacitate
 • Funcție de verificare a bateriei
 • Suport cu sistem integrat de măsurare a intensității luminoase
SPECIFICAȚII TEHNICE:
 • Tensiune alimentare: AC100-240V, 50/60Hz
 • Lungime de undă: 420-480 nm
 • Intensitate lumină: 2200 mW/cm2
 • Timp de solidificare/adâncime : 5s/3mm
 • Dimensiuni (cm): 24*19*9

 

Informații suplimentare

Greutate1 kg

Ghid trimitere echipament pentru remediere în garanție/service:

Dacă aveți certitudinea că echipamentul dvs. se încadrează în condițiile și perioada de acordare a garanției:

1. Îl puteți expedia cu o descriere a defectului, la adresa:
DENTAL EQUIPMENT STORE S.R.L.Str. Dafinului, nr.5Timișoara, în atenția departamentului Garanție/Service, prin intermediul curierului Fan Courier.
Puteți apela DENTEQUIP la numerele de telefon 0770 713 820/0772 047 330/0725 724 858 și solicita preluarea coletului de la adresa dumneavoastră, costul transportului fiind suportat de DENTAL EQUPMENT STORE S.R.L, menționând că este un echipament pentru care solicitați acordarea garanției.
Pentru evitarea eventualelor probleme privind despăgubirea coletelor deteriorate pe transport, vă recomandăm asigurarea coletelor la valorea din factura de achiziție. Vă rugăm să ambalați corespunzător echipamentul.

2. Il puteți preda personal, către Departamentul Service/Garanții, de luni până vineri, între orele 9:30 și 18.:30,
Puteți verifica dacă produsul face sau nu obiectul garanției si beneficiaza de suport pentru expediere, prin intermediul formularului de contact sau la adresa [email protected].

ATENTIE: În cazul în care solicitarea de acordare a garanției este nejustificată (produs funcțional), solicitantul va achita taxele de transport tur-retur pentru produse și eventuale costuri de diagnosticare (stabilite de către Departamentul Service/Garanții).

Returnarea Produselor

CUMPĂRĂTORUL POATE SOLICITA RETURUL PRODUSELOR ACHIZIŢIONATE DIN MAGAZINUL ONLINE DENTEQUIP.RO ÎN URMATOARELE SITUAŢII:

 • Produsele sunt neconforme cu specificațiile de pe site. În situatia în care cumpărătorul, la momentul primirii coletului, apreciază că produsul primit nu respectă specificațiile de pe site, contactează Vânzătorul în vederea clarificării aspectelor sesizate, întrucât, în conformitate cu Termenii și Condițiile site-ului, descrierea produselor poate fi incompletă din motive legate de spațiu și/sau structura informației. În cazul în care se constată o vadita neconformitate cu specificațiile prevăzute pe site, Cumparatorul este obligat să semnaleze neconformitatea în termen de maxim 24 de ore, acesta putând opta pentru înlocuirea cu un alt produs sau pentru rambursarea integrala a sumei achitate.
 • Produsele s-au livrat eronat de catre Vânzător. În cazul livrării unui alt produs sau în altă cantitate, trebuie sa semnalați incidentul Vânzătorului în maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.
 • Produsele se dovedesc nefuncționale în primele 48 de ore de la recepția lor (două zile lucrătoare).Cumpărătorul poate reclama acest lucru în termen de maxim 48 de ore de la data recepției și poate solicita returnarea produsului în vederea înlocuirii cu un produs nou. Dacă produsul nu mai este pe stoc, Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.

Nu se acceptă returul produselor consumabile desigilate. Indiferent de situație, procedura de returnare a produselor presupune înștiințarea Vânzătorului înaintea trimiterii produsului, printr-un mesaj care să descrie cauza returului, trimis la adresa de e-mail [email protected]

La trimiterea coletului, Cumpărătorul poate utiliza următorul model de etichetă retur : Formular model.

Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, însoțite de toate accesoriile și documentele primite la livrarea produselor. Returul va fi refuzat în cazul deteriorării produselor sau a constatării de către Vânzător a stării de nevandabilitate a acestora. Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de Vânzător, pe adresa punctului de lucru din Timisoara, Str.Dafinului nr.5.

Cumparatorul poate opta pentru rambursarea integrala a contravalorii sau pentru înlocuirea cu un alt produs.

Dacă se agreează înlocuirea cu un produs mai scump, Cumpărătorul va achita diferența de preț, respectiv dacă valoarea produsului înlocuitor va fi mai mică, va primi rambursarea parțială corespunzătoare.

Toate costurile de retur și transport vor fi suportate de Vânzător.

În conformitate cu noile reglementări ANMDM cumpărătorul este obligat să pună la dispoziția organelor de control ale ANMDM Certificatele CE, declarația de conformitate al fiecărui dispozitiv medical în parte împreună cu avizul vânzătorului de unde a achiziționat produsul.
Descarcă documentația aici: https://dentequip.ro/documentatie/

© 2023 Dental Equipment Store SRL
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram