International Shipping all over Europe GLS & DHL
0
0.00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Piesa Dreapta cu racire externa si interna S-2BS COXO

Informatii despre produs:

Model: S-2BS

Producător: COXO

Garanție: 12 luni

Stare: Nou

650.00 lei

Credit module tbi bank 3.4.0

162.84 Lei x 4 rate

Descriere
Informații
Service & Garanție
Retur
Documentatie

Piesa Dreapta cu racire interna si externa S-2BS COXO

DESCRIERE PRODUS: 

Piesa dreaptă S-2BS de la COXO este un instrument de înaltă performanță destinat utilizării în diverse proceduri stomatologice. Echipată cu sistem de răcire externă și internă, această piesă asigură o performanță superioară, precizie și confort maxim în utilizare.

Caracteristici principale:

 • Sistem de răcire externă și internă:
  • Răcire dublă: Asigură o răcire eficientă a zonei de lucru, prevenind supraîncălzirea și asigurând confortul pacientului.
  • Control precis al răcirii: Permite ajustarea fluxului de apă și aer pentru a se adapta la nevoile specifice ale procedurii.
 • Performanță de vârf:
  • Viteză și precizie: Oferă o performanță constantă și fiabilă, reducând timpul necesar pentru fiecare procedură și asigurând precizie maximă.
  • Motor puternic și silențios: Funcționează cu un nivel redus de zgomot, oferind un mediu de lucru mai confortabil.
 • Design ergonomic:
  • Mâner confortabil: Asigură o prindere sigură și confortabilă, reducând oboseala mâinii în timpul utilizării prelungite.
  • Construcție robustă: Fabricată din materiale de înaltă calitate, rezistente la uzură și coroziune, garantând o durată lungă de viață.
 • Tehnologie avansată:
  • Răcire optimizată: Sistemul de răcire internă și externă asigură o răcire uniformă și eficientă, esențială pentru menținerea temperaturii optime în timpul procedurilor stomatologice.
 • Ușor de întreținut:
  • Compatibilitate autoclavabilă: Piesa de mână poate fi sterilizată în autoclav, asigurând respectarea normelor de igienă și siguranță.
  • Materiale durabile: Fabricată din materiale de înaltă calitate, care asigură o durată lungă de viață și întreținere ușoară.

Beneficii:

 • Eficiență și precizie: Sistemul de răcire internă și externă permite realizarea rapidă și precisă a procedurilor stomatologice.
 • Confort pentru utilizator: Designul ergonomic și mânerul confortabil reduc oboseala mâinii, îmbunătățind experiența utilizatorului.
 • Durabilitate și fiabilitate: Materialele de înaltă calitate și construcția robustă garantează o utilizare îndelungată și performanță constantă.
 • Igienă și siguranță: Compatibilitatea autoclavabilă asigură respectarea standardelor de igienă și siguranță.
 • Versatilitate: Ideală pentru o gamă largă de proceduri stomatologice, de la obturații la tratamente complexe și intervenții chirurgicale.

În conformitate cu noile reglementări ANMDM cumpărătorul este obligat să pună la dispoziția organelor de control ale ANMDM Certificatele CE, declarația de conformitate al fiecărui dispozitiv medical în parte împreună cu avizul vânzătorului de unde a achiziționat produsul.

CERTIFICARE ISO SI CE CONFORM NORMELOR EUROPENE

CARACTERISTICI:
 • Design ergonomic
 • Autoclavabilă
 • Răcire externa si interna

Se poate folosi atat pe un micromotor intramatic ( cu răcire interna ) cat si pe fiziodispenser (racire externa)

SPECIFICAȚII TEHNICE:
 • Max.40,000rpm
 • Raport 1:1

Informații suplimentare

Greutate0.2 kg

Ghid trimitere echipament pentru remediere în garanție/service:

Dacă aveți certitudinea că echipamentul dvs. se încadrează în condițiile și perioada de acordare a garanției:

1. Îl puteți expedia cu o descriere a defectului, la adresa:
DENTAL EQUIPMENT STORE S.R.L.Str. Dafinului, nr.5Timișoara, în atenția departamentului Garanție/Service, prin intermediul curierului Fan Courier.
Puteți apela DENTEQUIP la numerele de telefon 0770 713 820/0772 047 330/0725 724 858 și solicita preluarea coletului de la adresa dumneavoastră, costul transportului fiind suportat de DENTAL EQUPMENT STORE S.R.L, menționând că este un echipament pentru care solicitați acordarea garanției.
Pentru evitarea eventualelor probleme privind despăgubirea coletelor deteriorate pe transport, vă recomandăm asigurarea coletelor la valorea din factura de achiziție. Vă rugăm să ambalați corespunzător echipamentul.

2. Il puteți preda personal, către Departamentul Service/Garanții, de luni până vineri, între orele 9:30 și 18.:30,
Puteți verifica dacă produsul face sau nu obiectul garanției si beneficiaza de suport pentru expediere, prin intermediul formularului de contact sau la adresa [email protected].

ATENTIE: În cazul în care solicitarea de acordare a garanției este nejustificată (produs funcțional), solicitantul va achita taxele de transport tur-retur pentru produse și eventuale costuri de diagnosticare (stabilite de către Departamentul Service/Garanții).

Returnarea Produselor

CUMPĂRĂTORUL POATE SOLICITA RETURUL PRODUSELOR ACHIZIŢIONATE DIN MAGAZINUL ONLINE DENTEQUIP.RO ÎN URMATOARELE SITUAŢII:

 • Produsele sunt neconforme cu specificațiile de pe site. În situatia în care cumpărătorul, la momentul primirii coletului, apreciază că produsul primit nu respectă specificațiile de pe site, contactează Vânzătorul în vederea clarificării aspectelor sesizate, întrucât, în conformitate cu Termenii și Condițiile site-ului, descrierea produselor poate fi incompletă din motive legate de spațiu și/sau structura informației. În cazul în care se constată o vadita neconformitate cu specificațiile prevăzute pe site, Cumparatorul este obligat să semnaleze neconformitatea în termen de maxim 24 de ore, acesta putând opta pentru înlocuirea cu un alt produs sau pentru rambursarea integrala a sumei achitate.
 • Produsele s-au livrat eronat de catre Vânzător. În cazul livrării unui alt produs sau în altă cantitate, trebuie sa semnalați incidentul Vânzătorului în maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.
 • Produsele se dovedesc nefuncționale în primele 48 de ore de la recepția lor (două zile lucrătoare).Cumpărătorul poate reclama acest lucru în termen de maxim 48 de ore de la data recepției și poate solicita returnarea produsului în vederea înlocuirii cu un produs nou. Dacă produsul nu mai este pe stoc, Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.

Nu se acceptă returul produselor consumabile desigilate. Indiferent de situație, procedura de returnare a produselor presupune înștiințarea Vânzătorului înaintea trimiterii produsului, printr-un mesaj care să descrie cauza returului, trimis la adresa de e-mail [email protected]

La trimiterea coletului, Cumpărătorul poate utiliza următorul model de etichetă retur : Formular model.

Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, însoțite de toate accesoriile și documentele primite la livrarea produselor. Returul va fi refuzat în cazul deteriorării produselor sau a constatării de către Vânzător a stării de nevandabilitate a acestora. Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de Vânzător, pe adresa punctului de lucru din Timisoara, Str.Dafinului nr.5.

Cumparatorul poate opta pentru rambursarea integrala a contravalorii sau pentru înlocuirea cu un alt produs.

Dacă se agreează înlocuirea cu un produs mai scump, Cumpărătorul va achita diferența de preț, respectiv dacă valoarea produsului înlocuitor va fi mai mică, va primi rambursarea parțială corespunzătoare.

Toate costurile de retur și transport vor fi suportate de Vânzător.

În conformitate cu noile reglementări ANMDM cumpărătorul este obligat să pună la dispoziția organelor de control ale ANMDM Certificatele CE, declarația de conformitate al fiecărui dispozitiv medical în parte împreună cu avizul vânzătorului de unde a achiziționat produsul.
Descarcă documentația aici: https://dentequip.ro/documentatie/

© 2023 Dental Equipment Store SRL
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram